Musa Yılmaz, Kılıçdaroğlu ile Adalet Yürüyüşü'nde

Musa Yılmaz, Kılıçdaroğlu ile Adalet Yürüyüşü'nde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Temmuz 2017 Cumartesi 15:31
 Musa Yılmaz, Kılıçdaroğlu ile Adalet Yürüyüşü'nde


CHP'nin Adalet Yürüyüşü'ne katılan ve Akyazı'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yanyana yürüyen Gebzeli işadamı CHP Kocaeli Eski İl Başkan yardımcısı Musa Yılmaz, "Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu asla yanlız yürümeyeceksin" dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok dinç gördüğünü ve yürüyenlerin onun hızına yetişemediğini belirten Yılmaz şunları söyledi:

Yollarda bizlere karşı provakatör eylemler yapılıyor. Bağıran, küfür edenler oluyor. Hatta birisi belediye otobüsünü üzerimize sürdü. Sataşmalar oluyor. Ama gerek milletvekillerimiz, gerek partililer, gerekse emniyet güçlerimiz olaylara müdahele ederek ortamı yatıştırıyorlar. 

Sataşmalara alkışla cevap verilmesi anons ediliyor. 'Bir alkış bin yumruktan daha etkilidir' anonsu yapılıyor. Ama diğer yandan büyük çoğunluk bize destek veriyor. Halkın çoğunluğu da bize selam veriyor. Bu sıcakta 25 bin kişi yürüyor.

PERŞEMBE GÜNÜ GEBZE

Büyük bir ihtimalle Perşembe günü Gebze'de olacağız. Hünkar Çayırı'nda konaklayacağız. Burada 1 milyon kişi toplanacak. Maltepe'de de 3 milyon kişi toplanacağız. 

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu çok kararlı görünüyor. Maltepe'den sonra da eylemlerimiz alanlarda devam edecek. Adalet yürüyüş ve toplantılarımz bütün alanlarda devam edecek.


Son Güncelleme: 01.07.2017 15:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37