Prof.Dr. Harun Demirkaya: Türkiye değişim istiyor

Prof.Dr. Harun Demirkaya: Türkiye değişim istiyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Haziran 2018 Pazartesi 15:53
 Prof.Dr. Harun Demirkaya: Türkiye değişim istiyor


Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Harun Demirkaya, halkın büyük sessizlik içinde olduğunu belirterek, "Gittiğimiz her yerde halkımızı sessiz ama kararlı görüyorum. 16 yıldır Türkiye'yi yöneten iktidarı bu sefer gönderecek. Türkiye değişim istiyor" dedi.

Kendilerine müthiş ilgi olduğunu belirten Demirkaya şunları söyledi:

Aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte sahadayım. Gittiğimiz her yerde bize karşı büyük ilgi var. İnsanların sıcaklığını hissediyorsun. Çok büyük sessizlik var. İnsanlar görüşlerini açıklamaktan korkar hale gelmiş. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde iktidarın değişeceği izlenimi var.

Dünkü Fenerbahçe kongresinde de görüldüğü gibi yıkılmaz denilen kaleler yıkılıyor, aşılmaz denilen engeller aşılıyor. Türkiye değişim istiyor. 1950'de Demokrat Parti'nin gelişi, 1983 yılında ANAP'ın gelişi ve 2002 yılında AKP'nin gelişine benze bir hava var. Bu seçimde de inşallah İYİ'ler kazanacak. Bu kadar yıllık tecrübelerimle bunu hissediyorum. 

İYİ PARTİ GEBZE'YE ÇOK ÖNEM VERİYOR

Açıklanan adaylık listelerinde de Gebze'ye en çok İYİ Parti'nin önem verdiğini belirten Demirkaya, "Listelere bakıldığında Gebze'den seçilebilir bir çok aday İYİ Parti'de var. 1. sıra adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Türkkan bey her gittiği yerde Gebzeli olduğunu söylüyor. Beni herkes tanıyor zaten 22 senedir Gebze'de ikamet adresi ve telefonu değişmeyen tek adayım. Ahmet Yeşil bey var, Ayla İlgün hanım var. Meclis'de Kocaeli'nin batı yakasının haklarını savunacağımızdan kimse şüphe etmesin" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ikinci tura mutlaka İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kalması gerektiğini belirten Demirkaya, "İkinci tura Genel Başkanımız sayın Meral Akşener kaldığı takdirde Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

Prof.Dr. Harun Demirkaya'nın gazetemize yaptığı ziyarete yönetim kurulu üyeleri Av. Kadir Büyükgöz ve Fatih Araç da katıldı. 


Son Güncelleme: 04.06.2018 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37