Sefa Sirmen, Hürriyet'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Sefa Sirmen, Hürriyet'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2017 Çarşamba 18:25
Sefa Sirmen, Hürriyet'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu



TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olarak seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretleri başladı
Geçtiğimiz hafta TBMM Başkanlık Divan Kâtibi seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretleri başladı. 

Kocaeli 22. Dönem Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen, CHP İzmit ilçe eski Başkanı Selman Yıldırım ile İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Parti Komitesi Üyeleri birlikte, geçtiğimiz haftalarda TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi olarak seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 



CHP MAP’IN TAM GÜN MECLİS TURU
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Milletvekili Hürriyet, kendisini ziyaret eden Kocaeli 22. Dönem Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen, CHP İzmit ilçe eski Başkanı Selman Yıldırım ve İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Parti Komitesi üyeleriyle birlikte meclisi gezdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuştuğu grup toplantısını takip eden CHP’liler daha sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Genel Kurul çalışmalarını da canlı olarak yerinden takip eden CHP’liler mecliste bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.  



Son Güncelleme: 01.03.2017 18:31
Anahtar Kelimeler:
Axess Mobil
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37