SP Kocaeli Kadın Kolları küçük İsmail’i sevindirdi

Tekerlekli sandalye hediye ettiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ocak 2017 Çarşamba 21:44
SP Kocaeli Kadın Kolları küçük İsmail’i sevindirdi


Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları İzmit’te bulunan Marmara Spina Bifida Derneği’ni ziyaret etti. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü yapılan ilk ziyaretin ardından İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün de katılımıyla gerçekleşen bu ziyarette Şengün, Dernek Başkanı Özcan Nabi Ulusoy’dan bu hastalık ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Ziyarette annesinin sırtında taşıdığı dernek üyesi İsmail Celebçi’ye, engelleri aşmasına bir nebze yardımcı olmak ve ailesinin de yükünü hafifletmek umuduyla tekerlekli sandalye hediye edildi. 

Şengün, "Engelliliğe yol açan sebeplerin ortadan kaldırılması hususunda Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli ve yeterli çalışmaların yapılmasına, bunun devlet politikası olarak sürdürülmesine özel önem verilmelidir. Engelleyebileceğimiz her engel boynumuzun borcudur" dedi.

Küçük İsmail için de, "Hediye ettiğimiz tekerlekli sandalye ile annesinin sırtında taşıdığı İsmail mi daha mutlu oldu, yoksa İsmail'i sırtında taşıyan annesi mi?.. bilinmez ama bedensel engeline rağmen gözlerindeki yaşama sevincini gören bizler, sahip olduklarımızı bize hatırlattığı için kendisine minnettar olduk" İfadesini kullandı. 
Son Güncelleme: 04.01.2017 21:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37