Tarhan'ın esnaf ziyaretinde trafo alev alev yandı

Tarhan'ın esnaf ziyaretinde trafo alev alev yandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2018 Salı 11:59
Tarhan'ın esnaf ziyaretinde trafo alev alev yandı


KOCAELİ'
nin Çayırova ilçesinde patlayarak alev alan trafo korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Çayırova Menderes Caddesi'nde bulunan trafo bir anda dumanlar çıktıktan sonra patlama meydana gelerek alev aldı. Trafo yanarken, caddede elektrikler kesildi. Şans eseri çevrede bulunan olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan onlarca dükkanın bulunduğu caddede esnaf ziyareti yapmak için gittikleri sırada trafonun alev alma anını saniye saniye görüntüledi. 

Panik yaşandığını söyleyen Tarhan şunları söyledi:

Esnaf ziyareti yapmak için caddeye gidiyorduk. Önümüzdeki trafoyu alevler kapladı. Vatandaşlar daha önce de zaman zaman kıvılcımlar çıkan ve tehlike yaratan trafonun kaldırılması için belediyeye ve yetkililere durumu bildirmelerine rağmen bir sonuca ulaşamamışlar. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Fakat biran önce çözüm bulunması gerekiyor.

21. yüzyılda dünya çağ üzerine çağ atlarken, Kocaeli Çayırova İlçesi Menderes Caddesi üzerinde sokağın ortasındaki çağ dışı kalmışlık ve hizmet eksikliği rezaleti yaşandı.

Mahalle sakinlerinin defalarca SEDAŞ Dağıtım A.Ş’ye ve Çayırova Belediyesi’ne şikayette bulunmasına rağmen hala kaldırılmayan trafo geçtiğimiz günlerde dehşet saçtı.  Tek temennimiz can kaybının olmaması. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalıdır. Hiçbir bahane gözetmeksizin bu rezaletin sorumluları her kimse kanun önünde hesabını vermelidir. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 29.05.2018 12:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37