Yılmaz: Şemsettin, vidaları fazla gevşettin!

Yılmaz: Şemsettin, vidaları fazla gevşettin!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Nisan 2018 Cuma 08:41
 Yılmaz: Şemsettin, vidaları fazla gevşettin!

CHP
Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'dan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'a zehir zemberek sözler. Ceyhan'ın, Fatma Kaplan Hürriyet hakkındaki sözlerine tepki veren Yılmaz, "Ülkenin son 15 yılına bak. Kiralama, insan satma ve pazarlamada ne kadar usta olduğunuzu göreceksiniz" dedi.

Yılmaz şunları söyledi:

Kimyanız mı bozuldu. Eyy AKP Kocaeli il başkanı, ülkenin son 15 yılına iyi bak. Kiralama, insan satmada ve pazarlamada ne kadar usta olduğunuzu göreceksiniz. Haddini bil. Hadsiz, çapsız, ukala. Sen kimsin, vekil olması bir yana, bir kadın hakkında böyle bir ima ile konuşuyorsun.

Senin annene, kız kardeşine, kadın olması nedeniyle saygı duyarım ama sende anne, kız kardeş değeri yok. Olsa bir kadın milletvekili, bir anne için bu yakıştırmayı yapmazdın.

Şemsettin vidaları fazla gevşettin. Sana iyi bir balans ayarı yapmak gerekiyor. Kendi örgütün yapamıyorsa biz rot ayarı da, balans ayarı da yaparız. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Duymuyorsa o kulakları tedavi ettirebilirim, ücreti de benden.

Aslında seni kınamıyorum çünkü geleneginizde bu söylemler var. Balık baştan kokar der atalarımız. Sizin başınız da, kendiniz de kokuşmuşsunuz. Seni siyasi etik ve ahlaka davet edeceğim ancak sende siyasi etik ve ahlak yok. 


Son Güncelleme: 27.04.2018 09:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37