Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı bekliyor

Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş'ıbekliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Kasım 2016 Çarşamba 13:55
Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı bekliyor
Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, önümüzdeki hafta Salı akşamı İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nda Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. 

DARICA Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü karşılaşacakları Beşiktaş maçına tüm Kocaeli halkını davet ederek, "Biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. Darıca Gençlerbirliği ailesi olarak buna inanıyoruz. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarlarımız buna inanmış durumda. Tüm Kocaeli halkını, Darıcamızı desteklemesi için bu önemli maça davet ediyoruz" dedi.

Mustafa Öztürk gruptan çıkmak istediklerini belirterek, "Bizim hedeflerimizden biri Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaktı. Bu Darıca tarihinde bir ilk. Beşiktaş, Kayserispor ve Boluspor'un olduğu gruba düştük. Biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. Tüm Darıca Gençlerbirliği ailesi olarak buna inanıyoruz. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarlarımız buna inanmış durumda. Darıca'nın adı duyuldu, biz bundan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Tüm Kocaeli halkını maça davet eden Mustafa Öztürk, "29 Kasım Salı günü saat 20.30'da İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Tüm Kocaeli halkını, Darıcamızı desteklemesi için bu önemli maça davet ediyoruz. Ligde de gayet iyi bir durumdayız. Şampiyon olup 2'nci lige yükselmek istiyoruz. Sağolsun, Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak daima bizimle beraber. Kendisine teşekkür ediyorum. Beşiktaş'a 6 bin bilet ayırdık. Stat kapasitesi 14 bin 500 kişilik. Herkesi bu maça davet ediyorum" dedi.

KARABACAK: BEŞİKTAŞ'TAN PUAN ALMAK İSTİYORUZ
Şükrü Karabacak ise büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyerek, "Biz Kocaeli olarak bir bütünüz. Kocaeli ailesi olarak, Kocaeli'nin takımı Darıca Gençlerbirliği'nin kupalara kalması ilimiz adına büyük bir kazanç. Ben tüm Kocaeli halkını, Beşiktaş ile oynayacağımız bu önemli maça davet ediyorum. 

Biz mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Oyuncularımız sahada gereken herşeyi yapacak. Beşiktaş maçından puan almak istiyoruz. Bizim elde ettiğimiz başarı gerçekten çok önemli bir başarı. Ligi de en iyi şekilde götürüyoruz. Daha ligin başındayız. Bu dereden çok sular akar. Darıca Gençlerbirliği gruplarda hem üst tura çıkacak, hem de 2'nci ligde şampiyon olacağız. 

Beşiktaş gibi bir takımı Kocaeli'ye getirmiş olmakta büyük bir başarı. Bilet fiyatları 50 ve 100 TL olacak. Bu rakam çok gibi görünebilir ama Darıca Gençlerbirliği büyük bir gelir sağlayacak. Biletler İzmit, Gebze ve Darıca'da belirleyeceğimiz yerlerde satışa sunulacak. Ayrıca İsmetpaşa Stadı'nda da bilet satışı olacak" diye konuştu.

BİLETLER SATIŞTA
Tarihinde ilk kez gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan sarı-yeşilli ekibin 29 Kasım Salı günü saat 20:30’da İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri Darıca, Gebze ve İzmit’te 10 ayrı noktada satışa çıkarken, bilet fiyatları 50 ve 100 lira olarak belirlendi. 


 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 23.11.2016 15:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37