Bursa Mudanya'da TYSD 'Uzer'le devam

13 Şubat 2022 Pazar 16:16
Bursa Mudanya'da TYSD 'Uzer'le devam

Bursa'da Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Mudanya Şubesi'nin 4 dönemdir başkanlığını sürdüren Nuray Uzer, güven tazeleyerek iki yıllığına yeniden başkan seçildi.BURSA (İGFA) - Mudanya'da Müftülük Toplantı Salonu'nda gerçekleşen TYSD Mudanya Şubesi'nin olağan genel kurulunda divan başkanlığını Betül Timur yaptı.

Mudanya Şubesi'nin faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasından sonra derneğin gelir gider raporu hakkında da üyeler bilgilendirildi.

Şube Başkanı Nuray Uzer, pandemi koşullarına rağmen geçen yıl 148 bin lira üye ve hayırseverlerin katkılarıyla gelir elde ettiklerini belirterek, yardımların büyük bir bölümünü öğrenci bursları ve yardıma muhtaç olan aileler için kullandıklarını söyledi. Başkan Uzer, bu süreçte desteğini esirgemeyen kişi, kuruluş ve bağışçılara teşekkür etti.

Tek liste ile gidilen seçimlerde şube başkanlığını 2014 yılından bu yana 4 dönemdir sürdüren Nuray Uzer başkanlığındaki yönetim oy birliğiyle göreve geldi.

Buna göre Uzer başkanlığındaki 9 kişilik şube yönetiminde; Ayhan Can, Figen Öztürk, Kadriye Güler, Münire Kolukısa, Nuran Topçu, Sabiha Avcı, Seçil Öner ve Zehra Yılmazok görev aldı. Duygu Sayar, Meliha Taşbilek ve Nimet Sakarya yeni dönemde Denetim Kurulu'na seçildi.

Anahtar Kelimeler:
BinaSarıyerçökme
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37