banner55

Manisa THK İlkokulu Polonya'da

Görme engelli öğrencilerin hayata katılımların sağlanması öz güvenlerinin geliştirilmesi ve akademik başarıya katkı sağlamak amacıyla 21 Yüzyılda genç öğrenenler için müzik eğitiminin sorunları ve çözümleri projesi 4 öğrenme oturumu Türk Hava Kurumu İlkokulunda 4 öğretmenin katılımıyla Polonya'da gerçekleşti

24 Mayıs 2024 Cuma 09:35
Manisa THK İlkokulu Polonya'da

Görme engelli öğrencilerin hayata katılımların sağlanması öz güvenlerinin geliştirilmesi ve akademik başarıya katkı sağlamak amacıyla 21. Yüzyılda genç öğrenenler için müzik eğitiminin sorunları ve çözümleri projesi 4. öğrenme oturumu Türk Hava Kurumu İlkokulunda 4 öğretmenin katılımıyla Polonya'da gerçekleşti.MANİSA (İGFA) - Manisa “Türk Hava Kurumu İlkokulunun katıldığı “Erasmus+ FacingChallengesandfinding Solution in 21st. Century Music Educationfor Young Learners” (21. Yüzyılda genç öğrenenler için müzik eğitiminin sorunları ve çözümleri projesinin 4.Mobility Tool (Proje Hareketliliği) Polonya’nın Krakow şehrindeki ZespolSzkol i Placowekpn. "CentrumdlaNiewidomych i Slabowidzacych" w Krakowie (Körler Okulunda) 12-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türk Hava Kurumu İlkokulu Müdürü Ahmet Yasav  Görme Engeli öğrencilerin eğitim aldığı okulda  çocukları hayata katmak, kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayacak, onların özgüvenli, mutlu bireyler olmasını sağlayacak eğitimleri fazlası ile olduğunu kaydetti. Projenin son toplantısına ev sahipliği yapan Polonya Krakow’da bulunan Görme Engelliler  Okulunda her ülke klasik müziğin bir kaynak olarak algılanması çocukların duygusal zekâsı ve entelektüel eğitimi gibi konuların yanı sıra 1-6 yaş arası çocukların müzik eğitiminde Öğretmen – Ebeveyn ilişkisi konulu sunumlarını gerçekleştirildiğini belirten Müdür Yasav, "Proje Türkiye Ortağımız Magnesia Kültür Derneği Başkanı Ali Şahin Sarızeybek ve Polonya’nın Lüblin kentinden bize destek için gelen birçok dil bilen öğretmenimiz NataliaMalinovska anlaşılır ve ilgi çekici bir şekilde sundular. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37