AK Partili Ünal: Kahramanmaraş büyürse, ekmeğimiz büyür

06 Şubat 2022 Pazar 15:00
AK Partili Ünal:  Kahramanmaraş büyürse, ekmeğimiz büyür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Esnaf Odaları Buluşması gerçekleştirildi. Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA) Ak Parti Kahramanmaraş İl Binası önünde yapılan programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel , Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, oda başkanları ve üyeleri katıldı. 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, yeni seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun dileklerimizi iletti. Esnaf odaları seçimleri sürecini hep beraber takip ettiklerini aktaran Görgel,  "Esnaf odaları seçimlerini ahilik kültürüne uygun bir biçim de demokratik geleneklere uygun ve olgun bir biçimde seçimlerini gerçekleştiren siz değerli başkanlarıma yönetim kurulu üyelerinin hepsine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.  Sizlerle beraber Kahramanmaraş’ı daha iyi nerelere getirebiliriz, daha iyi bir noktaya taşırız bunu hayal etmenin o hizmetleri yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi. 

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bir ülkeyi ayakta tutan en temel şeyin ahlak olduğunu söylerken, "Bu memlekette terazisinde tartarken kese kağıdının hakkını geçmesin diye tartının öbür tarafına kese kağıdı koyan esnafımız var. Birlikte yaşadığımız şehri ve sonra ülkeyi büyütmek ekmeğimizi büyütmek aşımızı büyütmek bunun için yapılması gereken ne varsa beraber yapacağız. Bir şehri ayağa kaldıracak olanlar o şehrin evlalarıdır. Bu evlaların bir kısmı esnaf, bir kısmı akademisyen, bir kısmı öğretmen, bir kısmı doktordur ve bir kısmı da siyasetçidir. Bunların hepsi bu evlatların hepsi el ele verir ve hasetten, kıskançlıktan uzak şehir için çalışırsa o şehir de büyür, o ülke de dünya lideri olur" dedi.

Programda Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal , TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç de birer selamlama konuşması yaptı. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37