Bursa'dan dünyaya uzanan bir başarı hikayesi

03 Şubat 2022 Perşembe 13:47
Bursa'dan dünyaya uzanan bir başarı hikayesi

Bursa'da 10 yıl önce kurulan Vital Eczane Tasarım, eczaneler için fark yaratan seçkin alanlar tasarlıyor. Firma sahibi Murat Tunçel, taleplerin sadece Türkiye'den değil yurt dışından da geldiğini ifade etti. GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN (BURSA İGFA)- Eczanelerde, çalışma kolaylığı elde etmenin en önemli yolu mekana uygun tasarlanmış raflardır. Bursa markası olan Vital Eczane Tasarım, yaptığı tasarımlarla eczacıların gönlünü fethediyor. Hem düzenli bir görünüm oluşturacak hem de çalışma kolaylığı sağlayacak tasarımlara Avrupa ülkelerinden de pek çok talep geliyor.
Firma sahibi Murat Tunçel, "Eczane tasarım olarak önce Bursa'da sonra Türkiye genelinde yaygın bir şekilde eczanelerimize hizmet vermekteyiz. Vermiş olduğumuz hizmet; anahtar teslim eczaneler, 24 saatlik yenileme şekliyle bir marka değeri. Dolayısıyla 10 yılın sonunda almış olduğumuz talepler artık sadece Türkiye'den değil yurtdışından da geliyor. Yavru vatan Kıbrıs, Avrupa'nın çeşitli ülkeleri Fransa, Libya, İtalya gibi ülkelerden eczane tasarımlarıyla ilgili talepler almaktayım. Bizim başarımızın sırrı şu; biz bir eczaneyi tasarlarken önce eczacılarımızın beklentilerini göz önünde bulunduruyor ve bu talepler doğrultusunda hareket ediyoruz" açıklamasında bulundu. 

"ECZACILARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Vital kelimesinin anlamının herkes tarafından merak edildiğini ifade eden Tunçel, "Vital, tıbbi olarak 'hayati önem taşıyor' anlamına gelmekte. Dolayısıyla çağrıştırma yine sağlık sektörü içerisinden geliyor. Bizim marka olmamızın en büyük sebeplerinden birisi güvene dayalı bir sermaye oluşturmamız oldu. Bizim hiçbir zaman ekonomik olarak peşinde koştuğumuz hayallerimiz olmadı. Biz hayallerimizin peşinde koşarken eczacılarımızı nasıl kazanırız, onları nasıl mutlu ederiz. Beklentilerini nasıl karşılarız şeklinde hayaller kurduk. Ve bunun sonunda başarıyı elde ettik. Bugün yaklaşık 30 kişilik ekip ile Türkiye genelinde en doğudan en batıya, en kuzeyden en güneye hizmet vermekteyiz. Biz Bursa markasıyız. Bu Bursa markası Türkiye'ye hatta yurtdışına yayılmış. Yüzde yüz kendi sermayesi ile yoktan var olmuş bir marka. Bununda haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yolculukla benimle birlikte olan arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ederim. Ben değil 'biz' olmayı benimsemiş bir kişiliğim söz konusu. Biz de bu başarıyı getiren en büyük değer, maddiyat değil maneviyat oldu. Yolculukta bundan sonraki hayallerimiz içerisinde yine bu başarıyı öncelikle korumak sonra güncel teknolojinin gereklilikleri olan tüm objeleri bir araya getirerek sürdürülebilir ticaretimizi devam ettirmek" şeklinde konuştu. 

"HER GEÇEN GÜN HİZMET KALİTEMİZİ YÜKSELTİYORUZ"

Vital Eczane Tasarım'ın ne iş yaptığı, eczacılara nasıl hizmet verdiği konusunda açıklamalarda bulunan Tunçel, sözlerine şöyle devam etti; "Biz boş bir dükkanın anahtar teslim, zemin, tavan, alçı, sıva, boya, mobilya, elektrik, güvenlik, tabela, cepe, kapı, cam doğrama gibi tüm ihtiyaçlarını tek bir elden eczacılarımızı uğraştırmadan hizmet vermek suretiyle yerine getiriyoruz. Yani beklentiler yüksek. Önce projeleri çiziyoruz. Mimar arkadaşımız bünyemizde görev yapmakta. Mimar arkadaşlarımız ölçülerini aldığı eczanelerin proje kısmında tüm bilgi, birikim ve tecrübeleriyle benim de satış odaklı, karlı kullanışlı eczaneler ortaya çıkarabilmek adına yoğun  bir çalışma sonucu projeler sonlandırılmış  oluyor. Fiyat tekliflerini hazırladığımız, özenle malzemeler kullanarak beklentileri karşılayacak düzeyde uygulama aşamasına geçiyoruz. Uygulama aşaması yapmış olduğumuz işin profiline göre değişkenlik göstermektedir. Boş dükkanlarda yaklaşık 20-30 gün ama çalışan eczanelerin yenilenmesinde ise şuan rekorumuz yaklaşık 8 saat civarı. 12 ile 24 saat arasında yenileme işlemlerimizi sonlandırıyoruz. Tabii böyle bir güveni yakalamak zor oldu. Bunu kaybetmemek adına her geçen gün üzerine koyarak hizmet kalitemizi yükseltiyoruz."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37