Bursa Yıldırım'da Saadet'ten Erbakan adına 'hatıra ormanı'

29 Mart 2022 Salı 10:09
Bursa Yıldırım'da Saadet'ten Erbakan adına 'hatıra ormanı'

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın adını Hatıra Ormanı‘nda yaşatacak. BURSA (İGFA) - Kestel-Ağlaşan köyü yolu güzergâhında büyük bir alan üzerinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hatıra Ormanı‘nda binlerce fidanla can buldu.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Saha Ağaçlandırma Şefliği ‘ne yapılan müracaatın olumlu neticelenmesiyle çalışmalara başlayan Yıldırım İlçe Başkanlığı, hummalı bir çalışma içine girdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hatıra Ormanı ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Av. Abdullah Kocamaz, amaçlarının hayatını milletine, memleketine ve tüm İslam Coğrafyasına hizmet için adayan ne şartlar altında olursa olsun asla inancından taviz vermeyen Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın adını da böyle kalıcı ve hayırlı çalışmada yaşatmak olduğunu söyledi.

Orman Müdürlüğü’nün destekleri ile dikilen binlerce kızıl çam ağacını toprakla buluşturduklarını belirten Kocamaz, "İnşallah vatandaşlarımızın da koruyacağına inanarak emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37