Kayseri Hacılar'dan öğrencilere burs

05 Şubat 2022 Cumartesi 09:13
Kayseri Hacılar'dan öğrencilere burs

Kayseri'nin Hacılar Kültür Dayanışma ve Yardım Vakfı’ndan burs alarak başarı gösteren öğrenciler ödüllendirdi. Ödül töreninde 20 öğrenciye toplamda 109 Bin TL ödül dağıtıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'nin Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ödül törenine Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar Kültür Dayanışma ve Yardım vakfı Başkanı Ahmet Herdem, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, İncesu OSB Başkanı Ali Baktır, Hayırsever İşadamları, Belediye Meclis Üyeleri,  öğrenciler, aileler ve okul müdürleri hazır bulundu.

Ödül töreni öncesinde konuşan Hacılar Kültür Dayanışma ve Yardım Vakfı Başkanı Ahmet Herdem, vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, 2021-2022 yılında toplamda 952 öğrenciye 7 aylık burs verildiğini söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan da ödül alan öğrencileri tebrik ederek “Çok şükür ödül alan öğrencilerimizden Türkiye üçüncüsü var. İlk 15 binde öğrencilerimiz bulunmakta bizlerde öğrencileri maddi olarak ödüllendirmek istedik. Bu bağlamda vakfımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya da dünyanın sanayi devrimi yaşadığını belirtti. İncesu OSB Başkanı Ali Baktır ise eğitimin önemli olduğunu kaydetti. Açıklamaların ardından Türkiye genelinde ilk 15 Bin arasına giren öğrencilere protokol mensuplarınca ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde 20 öğrenciye toplamda 109 bin TL ödül dağıtıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37