Kayseri Oruçreis'te kura heyecanı

13 Şubat 2022 Pazar 10:02
Kayseri Oruçreis'te kura heyecanı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen 200 milyon TL’lik 572 konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekiliş törenine katıldı. Hak sahiplerinin kendisini alkışladığı törende Büyükkılıç, “Bunu siz fazlasıyla hak ediyorsunuz. Çünkü siz bizlere yılardır hizmet etme fırsatını verdiniz, veriyorsunuz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen kura törenine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık ve hak sahipleri katıldı. Noter huzurunda yapılan kura töreninde Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp, proje süreci hakkında hak sahiplerini bilgilendirdi. 

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekiliş töreninde kura çekiminden önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hak sahiplerinin mağdur edilmeden konut sahibi yapılacağını ifade ederek, “ Biz bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik, etmeyiz, bize yakışmaz. İnşallah hiç kimse, kurada çıkmasa da daha sonraki süreçte kendilerini mağdur etmeden evini yaptıracağız. A Sadece ilk etapta 572 konutla ilgili yapılacak çalışmanın bir noterimiz vasıtasıyla kura çekimi yapılacak. Ben inanıyorum ki bugüne kadar, bizi seven, güvenen ve hiçbir zaman kırmayan Çevre Şehircilik Bakanımız olsun, diğer TOKİ’mizin kıymetli ekibi de olsun, bizim bu çalışmalarımızı sürdürecek ve o mahallemizin tamamını inşallah hak sahibi olarak konutlarına kavuşturacak bir çalışma ile buluşturacak. Bundan emin olabilirsiniz, Allah’ın izniyle mağdur etmeyiz. Şayet olur ya bir aksaklık olur, onlar yapmazsa biz yaparız" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37