Kipaş’tan 12 Şubat'a özel Filografi Sergisi

14 Şubat 2022 Pazartesi 13:06
Kipaş’tan 12 Şubat'a özel Filografi  Sergisi

Kahramanmaraş’ın tekstil devlerinden Kipaş Holding tarafından şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla sergi gerçekleştirdi. Tural Şahbazlı/(Kahramanmaraş İGFA)- Kipaş Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından gerçekleştirilen ve çalışanların el becerilerinin gelişimlerine yönelik olarak başlatılan filografi kursu sonrası ortaya çıkan eserlerin katılımcıların beğenisine sunulduğu serginin organizatörlüğünü  filografi sanatına yıllarını veren İsmail Fırtına üstlendi. 

 Sosyal etkinliklere önem verdiklerinin altını çizen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz sergiyi ziyareti sonrasında yaptığı açıklamasında şu ifadeler kullandı.;“Bugün burada çok güzel eserler gördük, tüm eserler üstünde çok güzel çalışmışlar. Kipaş Holding olarak sosyal faaliyetlerin artmasına önem veriyoruz.

Bu vesileyle şehrimizin kurtuluş bayramını tebrik ediyorum. Kahramanmaraş’ın ülkemiziniz kurtuluşunda çok büyük bir önemi var. İlk kurtuluş savaşının başladığı şehir bizim şehrimiz. Atalarımız çok büyük kahramanlıklar gösterdi. Bunları hiçbir zaman unutmamalıyız ve özellikle yeni nesil bunlardan çok önemli ders almalı.”  

 Sergide Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşuna özel tasarlanan birçok eserin yanında, İslami motifler ile tasarlanmış birçok eser yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Huawei FreeBuds 4
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37