Kocaeli İzmit Belediyesinden Kabaoğlu’na yeni yaşam alanı

11 Şubat 2022 Cuma 09:51
Kocaeli İzmit Belediyesinden Kabaoğlu’na yeni yaşam alanı

İzmitlilerin vakit geçirebileceği, rahat bir nefes alabileceği sosyal alanlar kazandırmaya devam eden İzmit Belediyesi, Kabaoğlu’nda yapımını tamamlandığı yeni yaşam alanını vatandaşların kullanımına açtı. KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kabaoğlu Mahallesi Ali Ördem Caddesi ile Melek Sokağın kesiştiği noktada yapımını sürdürdüğü yeni yaşam alanının çalışmalarını tamamladı. Ekipler, kendi atölyelerinde sahip olduğu öz kaynaklarla ürettiği materyalleri bölge sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği alanlarda değerlendiriyor. 

Yapımı tamamlanan Kabaoğlu Yeni Yaşam Alanı vatandaşların kullanımına açıldı. Çalışmaları İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur yakından takip ederek yeni sosyal alanın bölge sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kabaoğlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni yaşam alanında, Toplam 844 metrekare alan içerisinde sürdürülen çalışmalar doğrultusunda 85 metrekare sert zemin yürüyüş yolu yapıldı. Her biri 16 metrekare olan oturma alanları oluşturuldu ve kent mobilyalarının montaj işlemi tamamlandı. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde imal edilen 6 adet ahşap bitki saksısı ve 3 adet çatılı piknik masasının montajının da yapılmasıyla bölge daha modern bir görünüme kavuştu.  

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37