Kocaeli İzmit'te kırsalda kar mesaisi

13 Mart 2022 Pazar 12:00
Kocaeli İzmit'te kırsalda kar mesaisi

Kocaeli'de İzmit Belediyesi, kar yağışının şiddetini daha da çok hissettirdiği kırsal bölgelerdeki mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyorKOCAELİ (İGFA) - İzmit’in merkezinde bulunan cadde ve sokakların yoğun kar yağışına karşın gerçekleştirdiği çalışmalar ile sürekli açık ve kullanılabilir halde olmasını sağlayan İzmit Belediyesi karla mücadele ekipleri, aynı özveriyi kırsal bölgelerdeki yerleşim alanlarında da gösteriyor.

Ekipler, vardiyalı sistemle 24 saat boyunca köy yollarını temiz tutarak vatandaşların yaşayabileceği muhtemel mağduriyetlerin önüne geçiyor.  

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bu günlerde çalışmalarında tempoyu düşürmeyen İzmit Belediyesinin karla mücadele ekipleri, köy içleri ve bağlantı yollarını belirli aralıklarla temizliyor. Ekipler son olarak; Şahinler, Fethiye,  Bağlıca, Düğmeciler, Çubuklu Osmaniye, Yassıbağ, Çavuşoğlu, Balören, Sarıhocalar, Seferköy, Tepebaşı, Nebihoca, Kaynarca, Orhaniye, Çubuklubala, Kozluca, Kısalar ve Arpalık İhsaniye mahallelerinde çalışma gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi, kar yağışının etkisini kaybedeceği ana kadar çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37