Kocaeli İzmit’te üretici pazarına ilgi artıyor

İzmit Belediyesi'nin, yerel üreticileri vatandaşlarla buluşturabilmek adına hayata geçirdiği Karaabdülbaki Mahallesi Üretici Pazarı’nda satışlar aralıksız devam ediyor.

16 Ağustos 2021 Pazartesi 13:18
Kocaeli İzmit’te üretici pazarına ilgi artıyor

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin, köylerdeki üreticilere katkı sağlamak ve bu bölgelerdeki üreticileri vatandaşlarla buluşturabilmek amacıyla geçtiğimiz hafta Karaabdülbaki Köyü’nde hayata geçirdiği Üretici Pazarı’nın ikinci haftasında da ürünler tezgahlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz Cuma günü stantları kullanmaya başlayarak satışlarını gerçekleştiren üreticiler, her Cuma tezgahlarının başında olmaya da devam edecek.

Cuma günlerinin dışında kalan günlerde tezgah açmak isteyen üreticiler, istedikleri günlerde pazarda stantlarını açarak ürünlerini satabilecekler. Karaabdülbaki ile birlikte Hasancıklar, Ortaburun, Sapakpınar, Sultaniye, Süleymaniye ve Kurtdereli üreticilerde stantlardan yararlanarak ürettikleri doğal ürünleri topraktan halka ulaştırabilecekler. Dönüşümlü olarak stantları kullanan üreticiler, böylece hem emeklerinin karşılığını alıyor hem de aile ekonomilerine katkı sağlamış oluyorlar.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37