Malatya Büyükşehir’den Akçadağ’a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesi Levent Mahallesinde mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

08 Ağustos 2021 Pazar 13:42
Malatya Büyükşehir’den Akçadağ’a ziyaret

MALATYA (İGFA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Levent Mahallesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bölgede yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Malatya’nın genelinde hizmet ve yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde de yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanıyor. Malatya’da iki yıl içerisinde yolsuz, asfaltsız, susuz ve kanalizasyonsuz hiçbir yerin kalmayacağını göreve geldiği ilk günden itibaren dile getiren Başkan Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların rahatı, huzuru ve refahı için 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalar yapıyor.

Malatya genelinde yapılan çalışmaları incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için ziyaretlerini sürdüren Başkan Gürkan, bu kapsamda Akçadağ ilçesi Levent Mahallesinde mahalle sakinleri ve muhtarla bir araya geldi.

Levent Mahallesi Muhtarı Nuri Demir, ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Gürkan ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş’da, Başkan Gürkan’a teşekkür ederek şimdiye kadar yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ise, bu yıl kuraklıklarla alakalı olarak özellikle kaynaklardan beslediğimiz depolarımızda ciddi bir şekilde azalmalar söz konusu olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız sulamada kendi yetiştirdiği ağaçlarını kurutmak istemiyor elbette ki ama sonuçta insanın temel ihtiyacı olan su ile alakalı olarak önceliği biraz daha içme sularına vermemiz gerekiyor" dedi. 

AKÇADAĞ İLÇEMİZE 60 MİLYON LİRALIK ALT YAPI İLE İLGİLİ HARCAMA YAPTIK

Akçadağ Levent Mahallesindeki sıcak karşılamalardan dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan, "8 Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla bütüm alımı yapıyoruz. Bunların hepsi şantiyelerimizde kullanılıyor. Cumhuriyet tarihinin en fazla asfaltını yapan bir belediyeyiz. İki yıl içerisinde Malatya’da büyükşehir belediyemize ait asfaltsız hiçbir yer bırakmayacağız dedik" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37