Muğla Akçakaya’dan itfaiye ekiplerine teşekkür

28 Temmuz tarihi itibariyle başta Akdeniz ve Ege kıyılarında olmak üzere yurdun birçok noktasında çıkan yangınlarda insanüstü bir çaba gösterilirken, yangının kontrol altına alındığı ve soğutma işlemlerinin yapıldığı yerleşim yerlerinde bir nebze de olsa mutluluk yaşanıyor. 

07 Ağustos 2021 Cumartesi 16:50
Muğla Akçakaya’dan itfaiye ekiplerine teşekkür

MUĞLA (İGFA) - Muğla Milas’a bağlı Akçakaya Mahallesi Muhtarı Haydar Yılmaz, yangın evlere sıçramadan söndürülmesinde büyük çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine ve görevli diğer ekiplere teşekkür etti. Bu kapsamda Muğla ili Milas ilçesine bağlı Akçakaya Mahallesi’nde de orman yangını kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının söndürülmesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de görev aldı.

Yangın bölgesinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ile görüşen Yılmaz, “Böyle bir felakette yanımızda olduğunuz ve cansiperane çalıştığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Akçakaya Mahallesinde yapılan çalışmalar dolayısıyla vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden de teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal da, yürekleri dağlayan yangınların bir an önce son bulmasını diledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37