Sivaslı gönüllüler Manavgat’tan döndü

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın söndürme ve soğutma çalışmalarında görevlerini başarıyla tamamlayıp kente dönen itfaiye erlerini makamında ağırladı.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 15:37
Sivaslı gönüllüler Manavgat’tan döndü

SİVAS (İGFA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle yangın bölgesine hareket eden Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personelleri Cemil Kaygalak, Sezgin Darıcı ve Metin Selvi yangın söndürme çalışmalarında görevlerini başarıyla tamamlayıp Sivas'a döndü.

Büyük bir gayret ve özveriyle ülkenin dört bir yanından giden kahraman itfaiyecilerle birlikte söndürme ve soğutma çalışmalarına katılan İtfaiye Personelleri “Sivas'a döner dönmez” Belediye Başkanı Hilmi Bilgini makamında ziyaret etti.

Manavgat'ta özveriyle çalışan itfaiye personeline teşekkür eden Başkan Bilgin, "Zorlu bir süreçte devlet millet kaynaşmasının en iyi örneklerini gördük" diyerek, "Bu konuda ekibimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Rabbim bizi bir daha böyle büyük sınavlarla imtihan etmez. Biz her zaman doğal afetlere hazırlıklı olacağız, tedbirimizi elden bırakmayacağız. Bu noktada ilimiz genelinde de itfaiye teşkilatımız yangına her an müdahale edecek şekilde ve nazır beklemektedir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KandıraÇatı Yangını
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37