banner55

Ercan'dan ilk 500'e giren öğrenciye otomobil

Ercan'dan ilk 500'e giren öğrenciye otomobil

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2017 Salı 20:21
 Ercan'dan ilk 500'e giren öğrenciye otomobil
Bundan 30 yıl önce Kocaeli’nin Çayırova ilçesinden Muğla'ya göç eden Ercan ailesinin baba Hüseyin Ercan ve 6 çocuğu ile birlikte  kurdukları  160 metrekarelik bir atölyeden, bugün dünyanın 60 ülkesine  ihracat yaparak Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından birisi haline gelen ERMAŞ Mermer, bir dünya markası olurken, ailenin Hüseyin Ercan adına kurdukları Ula Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesi de 18 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen bir törenle yeni öğretim yılına başladı.

İlk mezunlarını bu yıl verecek olan Ula Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesi’nin yeni eğitim yılı töreninde bir konuşma yapan Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, bu yıl mezun olan öğrencilerden üniversite sınavında Türkiye’de ilk 500 içine giren öğrenci olursa, o öğrenciye otomobil hediye edeceklerini söyledi.
Hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına Ula'da yaptırılan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi düzenlenen bir törenle 2017-2018 eğitim-öğretim yılına başladı. 2014 yılında öğretime başlayan okul bu yıl ilk mezunlarını verecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra bir konuşma yapan okul müdürü Aydın Pazarcı, "Bugün yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Vizyonumuz eğitim ve öğretimde kaliteli ve başarılı çalışmalara imza atan seçkin bir kurum olmaktır. Okulumuz açılalı 3 sene oldu. İnşallah bu sene mezun vereceğiz.

Eğitime yapılan yatırımların sonuçlarını hemen almak mümkün değil. Öğretmen kadromuz tam olup hepsi de çok tecrübelidir. Değerli öğretmenlerim gelecek kuşakları sizler yetiştireceksiniz. Sevgili öğrencilerimiz, ilk günden itibaren derslerinize çok iyi çalışmalısınız. Hepinize çok güveniyorum" dedi.
MUSTAFA ERCAN: İLK 500'E GİRENE OTOMOBİL HEDİYE EDECEĞİM
Daha sonra bir konuşma yapan Ermaş Mermer yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan, "Bugün okulumuzun açılışının ilk günü. Hepiniz hoş geldiniz. Yeni gelen öğrencilerimize okulumuzu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu senenin ayrı bir önemi var. Okulumuz ilk mezunlarını verecek. 

12 sınıf öğrencilerimiz üniversite sınavına girecek. Şimdiden programlı, disiplinli ve kendine bir yol haritası çıkartarak çalışmanızı bir büyüğünüz olarak sizden rica ediyorum. Emekleriniz boşa gitmesin. Sizlere, öğretmenlerimize güveniyorum. Şimdiden bu öğretim yılını başarıyla geçirmenizi temenni ederken bu sene sınava girecek öğrencilerimiz için bir sürprizimi açıklayacağım. 

Sizler okulumuzun adını Türkiye’de yarışarak duyuracaksınız. Okulumuzdan üniversite giriş  sınavında ilk 500’e girmeyi başaran öğrencimize Ermaş ailesi olarak bir otomobil hediye edeceğimi ilan ediyorum. Bunun çıkmaması için hiçbir sebep yok arkadaşlar. Size güveniyorum, inanıyorum. Hepinize iyi bir sene geçirmenizi diliyorum" dedi.

Mustafa Ercan'ın otomobil sürprizi öğrenciler arasında büyük heyecan yarattı. Konuşmalardan sonra ilk ders anlatımını okulun tarih öğretmeni Hülya Şen yaptı. Okul öğrencilerinin de yaptığı konuşmalardan sonra yeni gelen öğrencilere hoş geldin ikramları yapıldı ve yeni öğretim yılı başladı. 


Son Güncelleme: 19.09.2017 20:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37