Gebze'de Anaokulu öğrencileri kulübeleri boyadı

Gebze'de Anaokulu öğrencileri kulübeleri boyadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mayıs 2017 Pazar 13:47
Gebze'de Anaokulu öğrencileri kulübeleri boyadı

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi okulların köpek beslemesi için 'Onların hayatına bir renk de siz katın' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında anaokulu öğrencileri köpekler için hazırlanan kulübeyi boyadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 'Onların hayatına bir renk de siz katın' projesini hayata geçirdi. Proje okullara yönelik gerçekleştiriliyor. Okullarında köpek beslemek isteyen çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için uygulanan projede köpek kulübeleri okullara götürülüyor ve çocukların elleriyle boyanıyor. Daha sonra ekipler tarafından alınarak verniklenen kulübeler okullara teslim ediliyor.

Proje kapsamında Gebze Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri için boyama etkinliği düzenlendi. Öğrenciler okullarında misafir edecekleri köpeklerin barınacağı kulübeleri boyadı. Gönüllerince köpek kulübelerini boyayan öğrenciler, minik dostlarının yuvalarını kendi elleriyle hazır hale getirdi. Anaokulu ayrıca bakımevinden 2 tane küpeli köpek sahiplendi. Sahiplenilen köpeklerin bakımları ise düzenli olarak Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 28.05.2017 13:49
Anahtar Kelimeler:
Babacan Holding
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37