Okul tanıtım gününde Steam Maker atölyesı büyük ilgi gördü

Okul tanıtım gününde Steam Maker atölyesı büyük ilgi gördü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Kasım 2018 Pazartesi 13:06
 Okul tanıtım gününde Steam Maker atölyesı büyük ilgi gördü

Kuruluşundan
bu yana gündemdeki yerini koruyan ve sürekli kendini güncelleyen Pelikan Eğitim Kurumları okul tanıtım günlerinde büyük ilgi gördü.
Osman Yılmaz'da bulunan ilkokul, ortaokul ve anaokulu kampüsu ile Kirazpınar'da bulunan Fen ve Anadolu Lisesi kampüsü tanıtım günlerinde farklı ilçelerden velilerini ağırladı.

Gençlerin ve çocukların gelişim düzeylerine uygun ve coşkulu renklerle göz dolduran kampüsler ögrencilerin de ilgi odağı oldu.

Kampüsleri dolaşan veliler özellikle  Steam Maker atölyesinde hayli vakit geçirdi, özellikle çocuklar atölyedeki araç ve gereçlerle bizzat uygulama yaptılar.

Pelikan Eğitim Kurumları’nın kurucusu ve bölgenin eğitimci siması Gülay Körükmez şunları söyledi:

Bölgenin en donanımlı steam atölyesini kurduk. Ögrencilerimize atölyede aynı anda  iki öğretmenimzle hizmet veriyoruz. Ögrenciler yavaş yavaş kod yazmaya başladı ve bilgisayar üzerinde tasarladıkları ürünleri 3 boyutlu yazıcıda basıyorlar. 

Elde ettikleri ürünler onları, bizleri ve aileleri mutlu ediyor. Bu atölyeyi kurmaktaki amacımız bilgiyi davranışa dönüştüren üretken bireyler yetiştirmek, üreten okul olmak, geleceğe damga vuracak olan yapay zeka çalışmalarına zemin hazırlamak. 

Hedeflerimizi belirleyip eğitim kalitemizden ödün vermeden  emin adımlarla onları yakalıyoruz. Şimdi sırada evlatlarımıza ve velilerimize topluma daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için büyük kampüs projesi var. O da çok yakında gerçekleşecek.

Her iki kampüste de bir günde yaklaşık 600 misafir ağırlayan Pelikan Eğitim Kurumları velilerine yaptıkları çalısmaları ayrıntılarıyla anlattı.





Son Güncelleme: 26.11.2018 13:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37