Pelikan'dan kardeş okul projesi

Pelikan'dan kardeş okul projesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Aralık 2017 Perşembe 11:47
Pelikan'dan kardeş okul projesi
Yaptığı her çalışmayla gündemdeki yerini koruyan Özel Pelikan Ortaokulu’ndan yeni bir proje daha.

Sevgi, saygı, kardeşlik ve değerler eğitimine önem veren Pelikan Ortaokulu sosyal sorumluluk projelerinde de ağırlığını koruyor. Sevgi ve kardeşlik temalı kardeş okul projesi geliştiren Özel Pelikan Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Şırnak Beytüşşebap’tan belirlediği bir köy okulunu kendisine kardeş okul olarak seçti. 
Okul idaresiyle ikili görüşmelerde bulunan okul müdürü Sibel Demir Akmusluk okulun mevcudu ve konumu hakkında bilgi alarak, okulun ihtiyaçlarını belirledi. Ardından hummalı başlayan ve 3 hafta süren yardım toplama çalışmaları yardımların kargolanmasıyla son buldu. 

Sosyal sorumluluk projeleri geliştirmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Akmusluk şunları söyledi:

Farkındalık yaratmak, desteklemek ve desteklenmek güzel, kabul gören ve özlenilen davranışlar. Bu anlamda okul olarak bizim de çorbada tuzumuzun olması bizi mutlu ediyor. Öğrencilerimiz bu süreçte çok heyecanla ve keyifle çalıştılar.  Rehber öğretmenimiz eşliğinde yardımları toplayıp gruplandırdılar, kolilediler. 

Bu güzel davranışı asla unutmayacaklar. Projemiz, devamında aynı okulla mektup kardeşliği şeklinde devam edecek. Daha sonra da öğrencilerimiz Şırnak'tan birkaç arkadaşlarını evlerine davet edip birlikte unutamayacakları bir anıya imza atmış olacaklar. 

Hayat bulan bu projeden büyük keyif aldığını söyleyen Özel Pelikan Ortaokulu kurucu müdürü Gülay Körükmez de öğrencileriyle ve ekibiyle gurur duyduğunu dile getirdi. 

Son Güncelleme: 28.12.2017 11:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37