Polis adaylarına özel yetenek kursu

Polis olmak isteyenleri Büyükşehir hazırlayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:49
Polis adaylarına özel yetenek kursu
Polis olmak isteyenleri özel yetenek sınavına Büyükşehir Belediyesi hazırlayacak.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı ve çok sayıda gence spor özel yetenek sınavlarıyla lise ve üniversite ve kapılarına açan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları, Polis olmak isteyen adaylara da eğitim verecek. Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Genel Müdürlüğünün ilana çıktığı polis memuru ve komiser yardımcısı alımında yapılacak özel yetenek sınavına yönelik hazırlık kursu açacak.
 
ONLARCA GENÇ BÜYÜKŞEHİRLE HAYALİNE KAVUŞTU
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından verilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu birçok genci hayallerine kavuşturuyor. Ücretsiz olarak verilen kurs sayesinde onlarca öğrenci Spor Lisesi, Polis Meslek Yüksel Okulu ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’na yerleşti. Polis olmak isteyenler içinde ücretsiz olarak hizmet verecek Özel Yetenek Sınavı Hazırlık Kurslarına başvurular başladı.
 
EĞİTİMLER KISA SÜREDE BAŞLAYACAK
Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler Büyükşehir Belediyesi’ne ait 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi söz konusu spor salonunu, öğrencilerin gireceği sınav parkurlarının birebir benzeri olarak dizayn etti. Hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’nden veya 0262 335 53 49 no’lu telefondan detaylı bilgi alabilirler. 
Son Güncelleme: 15.08.2016 10:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37