İMO'da, 'Vergi Yapılandırılmasında Son Fırsat Kampanyası' anlatıldı

İMO'da, 'Vergi Yapılandırılmasında Son Fırsat Kampanyası' anlatıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2017 Salı 13:51
  İMO'da, 'Vergi Yapılandırılmasında Son Fırsat Kampanyası' anlatıldı

Kocaeli Vergi Dairesi, 'Vergi Yapılandırmasında Son Fırsat Kampanyası'için İnşaat Mühendisleri Odası ile bir araya geldi.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Hakkında 'Son Fırsat' hatırlatılması kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube'sinde toplantı düzenledi.

6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında 'Son Fırsat' hatırlatılması kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy 
ve Mustafa Küçükbalkaya 'Yapılandırmada Son Fırsat' kapsamında TMMOB'ye bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği ve Harita ve 
Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği başkanları ile İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelerek kanunun getirdiği imkanlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Prof. Dr.Kamuran Öztekin, Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Başkanı Niyazı Temizkan ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Özdemir katıldılar.

Ziyarette, 'Yapılandırmada Son Fırsat' kapsamında mükelleflerin 6736 sayılı Kanunun getirdiği imkanlardan yararlanmaya devam edebilmesi için 31 Mayıs tarihine kadar taksit ödemelerinin yapılmasının büyük önem taşıdığı, kanundan yararlanabilmek için getirilmiş olan önemli şartlardan birinin ilk iki taksitin süresinde ödenmesi olduğu, kanun hükümlerine göre vergi borçlarını yapılandıran mükelleflerin peşin veya ilk iki taksit ödemelerini her hal ve takdirde 31 Mayıs tarihi bitimine kadar yapmaları gerektiği belirtilerek, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan kanundan yararlanmak için tanınmış olan bu son şansın kaçırılmaması gerektiği hakkında bilgi verildi.

Ziyaretin sonunda 'Yapılandırmada Son Fırsat' hatırlatılması yönünde tüm mühendislere duyuru yapılması yönünde görüş birliğine varıldı.

Son Güncelleme: 23.05.2017 13:53
Anahtar Kelimeler:
BursaCinayetJilet
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37