Krallara layık Muhteşem Sultan Sarayı

Gürses, Muhteşem Sultan Sarayı oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:03
Krallara layık Muhteşem Sultan Sarayı
Gebze’de uzun yıllar düğün salonu işletmeciliği yapan Hikmet Turan, Gürses Düğün Salonu’nu yenileyerek ismini değiştirip, “Muhteşem Sultan Sarayı” yaptı.  Salonun yeni hali ile davetlilerden büyük ilgi gördüğü gözlendi. 
Gürses Düğün Salonu işletmecisi Hikmet Turan, ortaklarından ayrıldıktan sonra salonda çok farklı bir yenilik yaptı ve isim değişikliğine gitti. 
Dün sabah salonu gazetecilere tanıtan Hikmet Turan, yaklaşık iki ay süren onarım çalışmalarının ardından düğün salonunu tekrar müşterileri ile buluşturdu. Salonda 850 m2 kapalı alanda aynı anda 700 kişiye hizmet verebileceklerini söyleyen Turan, tüm masa sandalye, dekorasyon, bay-bayan mescit, cafe ve lavaboları ile çocuk oyun alanlarının yenilendiğini söyledi. 
Gebze bölgesinde böyle bir salonun olmadığını söyleyen Turan, LED ekranla tüm salonun, özel kameralarla da çocuk oyun alanlarının izlenebileceğini vurguladı. Salondaki altın sarısına benzeyen kaplamaların çok özel olduğunu da söyleyen Turan, bu görüntülerin salondaki yeniliklere ayrı bir renk kattığına dikkat çekti. 

Turan, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere düğün, nişan, sünnet ve diğer özel toplantılar için hazır olduklarını, her türlü pastalı, yemekli ve kokteylli programlarla salonun vatandaşların hizmetinde olacağına değindi. Salonun müdürlüğünü ise Gülnaz Gezgin yapacak. 
Muhteşem Sultan Sarayı için  rezervasyonlar 643 38 10 nolu telefondan yapılabilecek.  
Son Güncelleme: 25.05.2016 15:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37