banner55

Pamukkale ile Gebze – Ankara 4 saat

Pamukkale ile Gebze – Ankara 4 saat

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2017 Salı 21:54
Pamukkale ile Gebze – Ankara 4 saat


Türkiye’nin önde gelen seyahat firması Pamukkale Turizm 11 Eylül Pazartesi gününden itibaren Gebze – Ankara arası 4 saat sürecek olan Ekspres  hattını hizmete soktu. 

Pamukkale Turizm Gebze Bölge Acentesi Nihat Yılmaz, "11 Eylül'den itibaren Gebze Otogarı'ndan ilk otobüsümüz sabah 09.20 olmak üzere gece 01.45’e kadar her saat başı Ankara seferlerimiz başlamıştır” dedi. 

Pamukkale Turizm Gebze Bölge Acentesi Nihat Yılmaz, "21 yıldır işletmeciliğini yaptığım İstasyon, Çayırova ve Gebze Otogarı’ndaki şubelerimizle taşımacılık sektöründe halkımıza en güvenilir ve en iyi hizmeti veren Türkiye’nin önde gelen seyahat firması Pamukkale Turizm 11 Eylül Pazartesi gününden itibaren Ekspres otobüsleri ile Gebze Otogarı’ndan  Ankara’ya 4 saat sürecek olan hattı hizmete girdi. 

Her gün Gebze Otogarı'ndan Pamukkale Turizm’e ait  2-1  Ekspres otobüslerimizle Ankara’ya seyahat edecek olan yolcularımız sabah 9.20’de hareket edecek olan ve her saat başı otobüslerimizle gece 01.45’e kadar İzmit ve Adapazarı Otogarı’na girmeden 4 saatte Ankara’ya varacaklardır. Yolcularımız 4 saat boyunca Pamukkale Turizm’e ait  seyahat ettikleri otobüslerde açık büfe başta olmak üzere firmanın sunmuş olduğu bir çok hizmette yaralanacaklardı’’ dedi.
 
Pamukkale Turizm Gebze Bölge Acentesi Nihat Yılmaz “Pamukkale, 55 yıllık köklü geçmişi ve kaliteli hizmet yaklaşımı ile Türkiye seyahat sektörünün önemli firmaları arasında haklı bir yere sahiptir. Son dönemde yaptığı yatırımlarla; Pamukkale Turizm’in geleneksel güvenli ve konforlu seyahat imkanını, daha çok noktaya taşımaya yönelik önemli adımlar attı. 

Pamukkale’nin  bu tercihi yapmasındaki en önemli kriterlerden biri de; 2+1 Pamukyol konforunu, 37 koltuklu olarak 2 aks 12 metrelik otobüslerde sunabilmesi oldu.  Gebze Otogarı’ndan Pamukkale Turizm firmasının otobüsleriyle Ankara’ya seyahat edecek yolcularımız, izmit ve Adapazarı otogarına girmeden 4 saat içerisinde en konforlu ve güvenli şekilde Ankara’ya varacaklardır. Günümüzde Gebze’den Hızlı Tren’in  3 buçuk- 4 saate gittiği Ankara’ya, Pamukkale Turizm ile 4 saatte ulaşacaklardır" dedi. 


Son Güncelleme: 12.09.2017 21:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37