Projeni yap KOBİGEL ile desteği kap

KOSGEB ikinci kez Proje Çağrısı'na çıktı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2016 Salı 15:24
Projeni yap KOBİGEL ile desteği kap
KOSGEB programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken sektörler için, yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 2016 yılında ikinci kez Proje Teklif Çağrısı’na çıktı.

KOSGEB, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ile “Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi", "Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme” ve “KOSGEB Destekli Girişimlere İvme” isimli üç yeni çağrı daha yayınladı.

Başvurular 30 Mayıs–1 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. 
KOBİGEL kapsamında Proje Teklif Çağrısı’nda belirlenen şartları sağlayan işletmelere 6-12 ay süreli projelerinde Bilişim Teknolojileri KOBİ’leri için 250 bin TL, Hızlı Büyüyen KOBİ’ler için 600 bin TL ve Girişimci KOBİ’ler için 250 bin TL’ye kadar destek sağlanacak olup ilgili desteğin oranı %60 olarak belirlendi.

Destek programının tanıtımı Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ev sahipliğinde, 09 Haziran, 16 Haziran ve 23 Haziran Perşembe günleri saat 14.00’da Gebze Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapacak. 

Yapılacak toplantılarda hem KOBİGEL, hem de yenilenen, güçlendirilen ve kolaylaştırılan KOSGEB destekleri ile ilgili bilgilendirme yapılacak.

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğü tarafından Gebze bölgesinin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için yenilenen ve güçlendirilen destek programlarının tanıtımına bütün işletmeler davet edildi.


Son Güncelleme: 07.06.2016 23:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37