Belediyeler imar toplantısında buluştu

İmar koordinasyon toplantısı yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Ağustos 2016 Pazar 09:55
Belediyeler imar toplantısında buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerin İmar toplantısı İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, örnek bir kent olma yolunda karşılıklı öneriler paylaşıldı. 

TÜM BELEDİYELERDEN TEMSİLCİLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler ve ilçe belediyeleri ilgili temsilcileri katıldı.
KOCAELİ’YE YAKIŞIR HİZMETLER
Belediyeler arasında imar konularında uyum ve işbirliğinin sağlanması amacı ile yapılan toplantıda konuşan Başkan Vekili Zekeriya Özak, "Kocaeli Örnek bir kent olma yolunda ilerliyor. Sizler bu yolda yanımızda yer alan değerli çalışma arkadaşlarımızsınız. Yaptığımız toplantılar bu birliği sağlayarak, Kocaeli’ye yakışır hizmetler üretmeyi sağlayacaktır" dedi.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ
Toplantıya ev sahipliği yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, "Sizler şehrimizi inşa eden kişilersiniz. Çok önemli bir işin temsilcileri olarak buradasınız. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için sizlere çok teşekkür ediyor toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Toplantı karşılıklı görüşmeler ile devam etti.
 
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GETİRİLDİ
Koordinasyon toplantısında imar konularında yaşanan problemlere çözüm önerileri getirildi. Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediyesi meclisinden geçen Otopark ilke ve esasları yönetmeliği revizyonu kapsamında İlçe belediyelerinin uygulamaları hakkında bilgi aktarımı yapıldı. 



Son Güncelleme: 15.08.2016 10:58
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37