Çetinkaya: Engelli kardeşlerimize destek olmalıyız

Çetinkaya: Engelli kardeşlerimize destek olmalıyız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Aralık 2018 Pazartesi 00:07
 Çetinkaya: Engelli kardeşlerimize destek olmalıyız


1992
yılında Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün aslında engelli bireylere duyarlılık, farkındalığın yanında bizler için de her an birer engelli adayı olduğumuzun bilinci içerisinde olmamızı hatırlamamız için çok önemli olduğunu söyleyen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç.Dr. Burcu Çetinkaya, esas farkındalığı bizlerin hissetmesi gerektiğinin altını çizdi.

Engelli kardeşlerimizin toplum içerisinde normal bir hayat sürmeleri, yaşam standartlarının yükseltilerek cemiyet içerisinde hak ettikleri yeri almaları bizlerin yani her an birer engelli adayı olan bireylerin asli görevidir diyen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, "Engelli vatandaşlarımızın hakları toplumsal yaşamdan kopmadan, dışlanmadan, herhangi bir ayrımcılığa maruz bırakılmadan hayatlarını sürdürülebilmeleri, anayasamız tarafından güvence altına alınmıştır. 

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına destek olmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevinç ve bağlılığını artırarak, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir" dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2018 00:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37