banner55

Dünyanın en sert kahvesi Türkiye'den çıktı!

Dünyanın en sert kahvesi Türkiye'den çıktı!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2018 Perşembe 17:59
Dünyanın en sert kahvesi Türkiye'den çıktı!


Yepyeni bir kahve markası doğdu, hem de en sertinden. Kısa sürede kahve tutkunlarının merakını celbeden Taft Coffee, Türkiye’nin ilk ve tek yüksek kafeinli kahve markası. 

'Dünyanın En Sert Kahvesi' olduğunu uluslararası alanda belgeleyen Taft Coffee, aynı zamanda rahat ve lezzetli bir içime sahip. Kahve sektöründe yarattığı farkla dengeleri değiştiren yenilikçi marka, 2018'in Altın Markası ödülüne de layık görüldü.

Geçtiğimiz yıl genç girişimci Umut Erkan tarafından hayata geçirilen Taft Coffee, kısa sürede kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı başardı. 

Bundaki en büyük etken ise dünyanın en sert kahvesi olması. Taft Coffee'nin yaratıcısı; uyandırmaya gücü yetemeyen kahvelere bir tepki olarak, Türkiye’nin ilk ve tek yüksek kafeinli kahve markasının doğduğunu belirtiyor. 

İsviçre merkezli SGS laboratuvarı tarafından 'Dünyanın En Sert Kahvesi' olduğu tescillenen marka, aynı zamanda rahat ve lezzetli içimiyle de dikkat çekiyor. 
Tamamen yerli sermaye ile kurulan Taft Coffee, ilk günden itibaren tüketicileriyle, internet sitesi www.taftcoffee.com üzerinden buluşuyor.

HEDEF DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA OLMAK


Kahve, dünya çapında petrolden sonra en çok ticareti yapılan meta ve her geçen gün daha çok gelişiyor. Türkiye’de de kahve pazarı gelişmekte olan bir pazar ve her yıl ortalama %27 oranında büyüyor. 

Sektöre hareket getiren Taft Coffee’yi kahve severler ile buluşturan Umut Erkan hedeflerini şöyle açıkladı:

Türkiye’nin yüksek kafeinli kahve markası olarak kurulduğumuzda, kahve pazarı içerisinde yeni bir sektör yarattık ve bu sektörün ilk ve tek aktörü olarak yerimizi aldık. Amacımız, Türkiye’de yüksek kafeinli kahvenin adı olmak. 

Müşterilerimizle samimi ilişki kurmamız, kahve konusunda her türlü tedarik gücüne sahip olmamız ve çağı yakalayabilen genç ekibimiz sayesinde elde ettiğimiz başarı, satış grafiklerine de yansıyor. 

Her geçen gün daha fazla kişiye ulaşarak artan pazar payımız ve yükselen ciromuzla güçlenerek ilerleyeceğiz. Özel yüksek kafeinli kahve harmanımızı İsviçre merkezli uluslararası tanınmış bir test kuruluşuna göndererek dünya genelindeki yüksek kafeinli kahve sektörünün lideri olduğumuzu kanıtladık. Dünyanın en sert kahvesi olduğumuzu tescilleyen belgeyle yurt dışına açılarak, global pazarda da tanınan ve tüm dünyaya gönderim sağlayan bir Türk Markası olmak hedefiyle çalışıyoruz. Yerli bir kahve markası olarak Türkiye’nin ihracat oranlarını artırabileceğimize inanıyoruz.

YÜKSEK KAFEİN YÜKSEK ENERJİ

Endonezya-Honduras harmanından hazırlanan Taft Coffee, özenle toplanan kahve çekirdeklerinin, ustalıkla kavrulduğu özel bir tat. Üretiminde hiçbir kimyasal madde kullanılmayan kahve tamamen organik. 

Kilogram başına 23 gram kafein içeriğiyle Türkiye'nin en sert kahvesi statüsündeki Taft Coffee'yi, uyanık, dinç ve enerjik kalmak isteyenler dilediğinde yudumlayabilir. Rahat içimiyle ve üstün lezzetiyle kahve seven herkesin keyifle tüketebileceği marka, hayatın tadına varmak isteyenlerin tercihi.

KAHVEDE YILIN ALTIN MARKASI

Taft Coffee, yüksek kalitesiyle tüketicilerin tamamından olumlu geri dönüşler alarak, sadık müşteri portföyünü hızla geliştirdi. Sektörün yeni bir oyuncusu olmasına rağmen hedef kitlesi nezdindeki marka bilinirliğini artırdı. %100 müşteri memnuniyeti felsefesiyle hareket eden Taft Coffee; daha ilk yılında, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2018 yılının Altın Markası ödülüne layık görüldü.

SOCİÉTÉ GÉNÉRALE DE SURVEİLLANCE ONAYIYLA SİZLERLE

İsviçreli bilim adamları bu kahveyi onayladı! 


Şehir efsanesi ya da Türk şakası değil! Tamamen gerçek! Türkiye menşeili Taft Coffee, İsviçreli bilim adamlarının yaptığı analizler sonucunda dünyanın en yüksek kafein oranını içeren kahvesini sunduğunu kanıtladı. 

140 ülkede gözetim, denetim ve belgelendirme hizmeti veren SGS dünyanın en sert kahvesinin Taft Coffee olduğunu belgeledi. İçeriğinde bulunan kafein oranı ile dünyanın en sert kahvesi olduğunu kanıtlayan kahve, Amerika ve Güney Afrika menşeili dünyanın en sert kahvesi tartışmalarının başrol oyuncularını gösteriden uzaklaştırmanın haklı gururu ile karşınızda. 

Dünyanın en sert kahvesini kimin ürettiğine dair devam eden tartışmalar bir kenarda dururken Taft Coffee sizlere unutulmaz bir kahve deneyimi sunacak olan özel harman kahve çekirdekleri ile bitmeyen enerjinin, istediğiniz kadar uykusuzluğun ve eşsiz kahve lezzetinin tadını çıkarma fırsatı veriyor. 
 
Son Güncelleme: 18.10.2018 18:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37