Gazeteciler ile VM Medical Parkprotokol imzaladı

Gazeteciler ile VM Medical Parkprotokol imzaladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2016 Perşembe 12:29
Gazeteciler ile VM Medical Parkprotokol imzaladı
Sunduğu sağlık hizmetleri, kaliteli hekim kadrosu ve teknolojik alt yapısıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile sağlık protokolü anlaşması yaptı. Yapılan anlaşmaya göre cemiyet üyeleri, hastanenin sağlık hizmetlerinden avantajlı bir şekilde yararlanabilecekler.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un katılımıyla gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyeleri hastanenin sağlık hizmetlerinden avantajlı bir şekilde faydalanabilecekler.
Törende bir konuşma yapan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Basın mensuplarımız bizlere kuruluşumuzdan bu yana yapılan haberler ile ciddi katkı sağladılar. Basın, toplumun müşterek sesidir. Bu manada Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti de ciddi çalışmalara imza atıyor. Böyle bir protokol imzalamaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim” dedi.

TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin ketimize hem sağlık açısından hem de estetik açıdan çok büyük katkısı olduğunu söyleyerek, “Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle kentimize büyük bir artı değer katmıştır. Yapılan bu protokol anlaşması ile üyelerimizin ve ailelerinin sağlığı VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne emanettir” dedi. 
Son Güncelleme: 04.02.2016 13:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37