Spor Yaparak Zayıflatan Ayakkabı Funny Jumps

Hemen herkesin hayatında bir kere bile olsa fazla kilolar ile ilgili sıkıntısı olmuş ve bu fazla kilolar yüzünden olduk olmadık

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 2016 Çarşamba 10:43
Spor Yaparak Zayıflatan Ayakkabı Funny Jumps

 Hemen herkesin hayatında bir kere bile olsa fazla kilolar ile ilgili sıkıntısı olmuş ve bu fazla kilolar yüzünden olduk olmadık yöntemlere başvurmuştur. üstelik bu fazla kilolar sadece insan hayatında bir kere oluşan bir durum değil hemen her yıl bir kere karşılaşılan bir sorundur. Ancak bunun iin genellikle spor salonlarına vakit ayırabilen kişi sayısı oldukça az olduğundan dolayı son zamanlarda funny jumps ayakkabı adı altında Türkiye'de satışları başlatılan bir spor aleti yardımı ile fazla kilolara veda edilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Her hangi bir spor salonuna gitmeden diyet yapma ihtiyacı hissetmeden sadece funny jumps kullanarak hem fazla kilolarınıza veda ederken hem de sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak artık hayal değil. özel bir sistem ile üretimi gerçekleştirilmiş ve ayakkabı formunda üretilmiştir.

Ayakkabının tabanında yer alan sistemi sayesinde zıplayan bir ayakkabı olarak anılmaktadır ki reklamlarında ve ya tanıtımlarında da gördüğünüz üzere zıplayarak hareket edilen bir spor aletidir. Bu yönü ile de eğlenceli bir hal aldığından dolayı hemen herkesin severek kullandığı ve kullanabileceği bir alet olarak kabul edilmektedir. özellikle çocuklar tarafından fazlasıyla sevilmektedir. üstelik ayarlanabilir bir ayakkabı olması nedeni ile bir evde bütün bir ev halkı bu ayakkabıyı kullanabilir ve birden fazla alım yapmanıza gerek kalmaz. Zaten funny jumps kullanımı ortalama olarak gün içerisinde toplamda 1 saatlik bir kullanım önerildiğinden dolayı her kişiye fazlasıyla vakit kalarak kullanım yapma imkanına sahip olabilmektedirler. Ayarlanabilir ayakkabı modeli 37 ile 43 numara arasındadır. Bu numaralar dışında kullanmaya kalktığınız zaman ayakkabıya zarar verebilirsiniz ve bu da garanti dahiline girmeyeceği için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ayakkabıyı kimlerin kullanabileceğini iyi belirlemeniz gerekmektedir. Tek renk olarak üretimi sağlanmıştır ancak içerisinde yer alan çorapların her rengi bulunmaktadır. Siyah ayakkabı olarak gönderimi sağlanmakta ve içerisinde ki çorap da aynı şekilde siyah olarak gönderilmektedir. Ancak siz renkli bir çorap ile gelmesini istiyorsanız ayrıca satın alabilirsiniz. Bunun için müşteri temsilcileri ile görüşmeniz gerekmektedir. Ekstra olarak çantası taytı gibi bir çok aksesuarı da satışta bulunduğu için dilerseniz bunları da ayrıca inceleyebilir ve bu doğrultuda toplu olarak sipariş verebilirsiniz. Bu durumda fiyat indiriminden de yararlanma şansına sahip olabilirsiniz.

Son Güncelleme: 02.10.2016 12:42
Anahtar Kelimeler:
Şehit Polis
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37