İYİ Parti Çayırova muhtarları ziyaret etti

İYİ Parti Çayırova muhtarları ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Eylül 2019 Perşembe 13:34
 İYİ Parti Çayırova muhtarları ziyaret etti

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretleri devam ediyor. İYİ Parti ilçe yöneticileri ilk olarak Çayırova İnönü mahallesi muhtarı Nur Gökhan’ı makamında ziyaret ederek mahallenin durumu hakkında bilgi aldılar.

İnönü Mahalle Muhtarı Nur Gökhan mahallelerinin her geçen gün daha çok nüfus aldığını ve hizmet noktasında eksiklerinin olmadığını ifade etti.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise İYİ Parti olarak her durum ve şartta tüm mahallelerde olduğu gibi İnönü mahallesinde de yaşanabilecek sorunlarda üzerlerine düşeni fazlası ile yapacaklarını, ilgili merciler ile iletişimde her daim köprü olmaya hazır olduklarını ifade etti.
İnönü mahallesinden sonra Çayırova Atatürk Mahalle Muhtarı Hasan Özkoca’yı makamında ziyaret eden İYİ Parti Çayırova ilçe teşkilatı mahalle muhtarı Hasan Özkoca’dan mahallenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal gerek yerel, gerekse ulusal düzeyde oluşabilecek problemlerde bölge milletvekilimiz Lütfü Türkkan beyi devreye sokarak, her türlü konuyu çözüme kavuşturmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Çayırova İYİ Parti ilçe yöneticeleri ilk etapta mahalle muhtarları ile başlattıkları görüşmelerin sivil toplum kuruluşları ile devam edeceğini, amaçlarının bölgenin daha iyi noktalara gelebilmesi için üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek olduğunu ifade ettiler.



Son Güncelleme: 05.09.2019 13:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37