Kent Konseyi'nden Ok'a hayırlı olsun ziyareti

Kent Konseyi'nden Ok'a hayırlı olsun ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mart 2018 Salı 13:24
  Kent Konseyi'nden Ok'a hayırlı olsun ziyareti


Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve yönetimi, geçtiğimiz ay yapılan kongre sonunda yeniden başkan seçilen Tolga Ok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar'ın yanı sıra, Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca, Engelli Meclis Başkanı Nesrin Atar ile yürütme kurulu üyeleri Doç Dr. Soner Şahin, Sedat Köse, Yusuf Erenkaya, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Selçuk Çakır, Enver Düz, Halil Atay ve Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç eşlik etti.

Tolga Ok'a yeni görevinde başarılar dileyen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Ok'un hizmetlerini takdirle takip ettiğini, kendisinin dinamik ve son derece aktif bir başkan olduğunu belirten Uyar, "Bundan sonra da başarılı çalışmalarınızın devam edeceğine dair inancım tam" ifadelerini kullandı.

BAŞARILI ÇALIŞMALARI HEP BİRLİKTE ORTAYA KOYACAĞIZ


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ok, "Yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretiniz ve hediyeniz şahsımı ve yönetimimi ziyadesiyle mutlu etti. Kent Konseyi Başkanımız Adnan Uyar ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları hep birlikte el ele vererek ortaya koyacağız" dedi. 
Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 
Son Güncelleme: 06.03.2018 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37