Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Konak Hastanesi protokol imzaladı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Konak Hastanesi protokol imzaladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Aralık 2016 Pazar 11:47
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Konak Hastanesi protokol imzaladı
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol önemli bir anlaşmaya daha imza attı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol önceki gün Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. 

TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, "Özel Konak Hastaneleri ile yapılan bu protokol anlaşması üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsamakta. Çok uygun koşulları içeren anlaşma ile birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları her türlü muayene, tahlil ve ameliyatları uygun koşullarda önemli bir hizmetinden faydalanacaklar. Özel Konak Hastanemizin yönetim kuruluna ve idarecilerine böylesi bir anlaşma nedeniyle teşekkür ediyorum. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özem Altıntaş Kuyruklu ise yaptığı konuşmada, "Basın mensuplarımızın zor koşullarda görev yaptığını biliyoruz. Bizler de Konak Hastaneleri olarak protokol imzalayarak sağlık anlaşması yapmış olduk. Tüm basın mensuplarımıza ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 04.12.2016 11:54
Anahtar Kelimeler:
Sodexo
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37