Kocaeli'de kaçırma ve darp iddiası

Kocaeli'de kaçırma ve darp iddiası

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:00
 Kocaeli'de kaçırma ve darp iddiası


KOCAELİ (AA) -
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 4 şahıs, bir kişiyi zorla kaçırıp yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, O.G'nin (31), Kirazlıyalı'da ormanlık alana zorla götürülüp başından yaralanması iddiası üzerine çalışma başlattı.
O.G. ile daha önceden husumeti bulunduğu ifade edilen M.E.D. (23) ve beraberindeki C.B (24), Y.D. (21) ve Y.T'nin (23) olayın şüphelisi olduğunu belirleyen polis, şahısları İzmit'te gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "yaralama", "tehdit" ve "gasp" suçlamalarıyla Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

4 ŞÜPHELİDEN 3'Ü TUTUKLANDI

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişiyi zorla kaçırıp yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "yaralama", "tehdit" ve "gasp" suçlamalarıyla gözaltına alınarak Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen M.E.D. (23), C.B. (24), Y.D. (21) ve Y.T'nin (23) savcılıktaki sorguları tamamlandı. 

Şüphelilerden M.E.D, C.B. ve Y.T. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Y.D. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Son Güncelleme: 20.12.2018 13:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37