Yaman ve Toltar gençlerle buluştu

Yaman ve Toltar gençlerle buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2018 Salı 11:50
   Yaman ve Toltar gençlerle buluştu
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesi gençleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Diliskelesi Sosyal Dayanışma ve Gençlik Derneği Başkanı Ramazan Dursun ve üyeleri ile bir araya geldi. 

GENÇLER DESTEK İSTEDİ


Diliskelesi Oksijen AVM'de düzenlenen kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Dursun, "Arkadaşlarımız ile birlikte bir çatı altında buluştuğumuz derneğimizin öncelikli amaçları mahallemizde ki ve ilçemizdeki gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, gençlerin bilim ve teknolojik çağı yakalaması, eğitime ve sportif faaliyetlere yönelmesi için çalışıyoruz. Biz gençler fikirlerimiz ile ön plana çıkmak mahallemizin geleceği için bir şeyler yapmak istiyoruz. Mahallemizde sosyal ve kültürel çalışmalar yapılması ve fikirlerimizin hayata geçmesi için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR


Dernek Başkanını ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Öncelikle ilçemizde gençlerin bir arada olması birlikte bir şeyleri yapabilme gayreti içerisinde olmaları beni mutlu ediyor. Geleceğimizin güvencesi yarınlarımızın umudu gençlerimiz bizim için çok değerlidir. Onların yapacakları her türlü çalışmaya destek olmak yerel yönetim olarak bizlerin başlıca görevidir. Türkiye tarihinde en çok gençliğe önem veren hükümetimizdir. Seçilme yaşını 25'ten 18'e indirerek onlara büyük bir güven ve sorumluluk yüklemiştir.

GENÇLERİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ


Bizlerde özellikle eğitim olmak üzere sosyal ve kültürel anlamda gençlerimizin önünü açmak için elimizden geldiğince imkânlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Bizlere sunacağınız her fikri masaya yatırmaya ve yapılacak olan projelerde destek olmaya hazırız. Gençlerimizin ülkesine, milletine ve ailesine faydalı birer birey olmaları için her türlü desteği vermeye hazırız"dedi.
SİZLERE BİR TELEFON KADAR YAKINIM


Programda son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise "Sivil toplum kuruluşları demokratik ülkelerin olmazsa olmazlarıdır. Onlar demokratik ülkelerin kılcal damarlarıdır. Bir araya gelmek, fikir birliğinde bulunmak, şehrin gelişimine katkı sunmak ulvi bir görevdir. Hepinize başarılar diliyorum. Güzel bir ilçede yaşıyoruz. Birlik ve dayanılmanın en güzelini yaşayan bir ilçede yaşıyoruz. Biz gençlerimizin her zaman yanındayız. Sizlere bir telefon kadar yakınız. 

15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMALIYIZ


Bu ülke kürdüyle, lazıyla, çerkezi ile hepimizin, Ağrılısı, Gümüşhanelisi, Edirnelisi ile hepimiz kardeşiz. Bu millet ne zaman güçlense ne zaman kardeşliği gelişse birileri çelme takmak için yine sahneye çıkıyor. Bunlara içerdeki hainlerde destek vermektedir. Yakın coğrafyamızda yaşanan katliamları hep birlikte gördük ve görüyoruz. Amerikanın ne işi var, Suriye'de. Demokrasi getirecem diyerek Irak'ta yaptığı katliamları gördük. Yaşananları hep birlikte görmeliyiz. 15 Temmuz ruhunu hep birlikte yaşatmalıyız. Kardeşliğimizi istemeyenlere karşı daha çok kenetlenmeliyiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun ortak paydamız vatan, bayraktır. 

AK PARTİ, HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Siz gençlere de bu süreçte çok büyük görevler düşmektedir. Resmin büyüğünü görmeye çalışın. Ülkemizin kalkınmasına çomak sokmaya çalışanlara müsade etmeyin. AK Parti iktidarı ile son 16 yılda ülkemize yapılanların en güzel örneklerini Diliskelesi mahallesinde görebiliyoruz. 

Hayal olanları yaptık. Osmangazi Köprüsü hayaldi yaptık. Bilişim vadisi geleceğin Türkiyesi'ni hazırlayack Bilişim Vadisi'nde 100 bin insan çalışacak. Bunların dışında ülkemizin bir çok ilinde devasa projelere imza atıldı. Yanı başımızdaki bu iki eser en güzel örneklerdir. Ülkemiz gelişir, güçlenir ve büyürken siz gençlerde ülkenize sahip çıkacaksınız. Daha güçlü bir Türkiye demek daha güçlü gençlik demektir. Geleceğinize sahip çıkın"dedi.

KÖPRÜ HATIRASI ÇEKTİRDİLER
Konuşmaların ardından Yaman, Toltar ve Akbulut, gençlerin sorularını yanıtlarken, daha sonra hep birlikte Osmangazi Köprüsüne karşı hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


Son Güncelleme: 06.02.2018 16:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37