banner55

Apandisiti patlayan çocuğa şurup yazıp göndermişler

Apandisiti patlayan çocuğa şurup yazıp göndermişler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Kasım 2018 Pazar 14:08
  Apandisiti patlayan çocuğa şurup yazıp göndermişler



Dilovası
Belediyesi'nde Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabey'in apandisiti patlayan 8 yaşındaki oğlu Ali Kocabey, Dilovası Devlet Hastanesi'nde şurup yazılarak evine yollandı.

Kocabey başına gelenleri sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

Saat 14:00 tarih 03-11-2018 Dilovası Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne karın ağrısı şikayeti ile giden hasta çocuk çekilen filmin ardından, fiziki bir muayenesi yapılmadan iğne ve yazılan şurubun ardından eve yollandı.

Saat 23:00 tarih 03-11-2018 karın ağrısı şikayeti geçmeyen çocuk, saatler sonra tekrar aynı doktora gidildiğinde apandisit olabilir denildi.

Saat 23:30 tarih 03-11-2018 yine aynı doktor tarafından çağrılan 112 Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Saat 03:00 tarih 04-11-2018 yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından apandisit patlamış teşhisi ile yatışı yapıldı ve ameliyat edilecek.

Saat 10:00 gelen Çocuk Cerrahisi doktoru küçük Ali'nin tedavisini başlattı ve saat 16:00 gibi ameliyata alabileceğini söyledi.

Acılar içinde kıvranan küçük Ali'nin ameliyat olmasını Bekliyoruz.

İnsanın olduğu yerde hata olur eyvallah. Üzüldüğüm nokta Dilovası Devlet Hastanesi'nde, yerinden kalkıp çocuğu muayene etmeden, filmine bakıp eve gönderen doktor ve bu süreçte öğrendiğim ACİL için Dilovası Devlet Hastanesi'ne gitmeyin üzülürsünüz demeleri. 

Hastası olan insanların üzülmesi normaldir ama bu tür tablolar üzüntümüzü daha da artırıyor. Ya biz doktorumuzun teşhisinde güvenip hastanın karın ağrısı geçer diye bekleseydik ve daha vahim bir tablo ile karşılaşsaydık.

Yetkililerden ricam sanayi bölgesi olması da göz önünde bulundurularak Dilovası Devlet Hastanesi'nin ACİL Servisi'nin, alanında yetkili hekimlerle güçlendirilmesi.

Amacım evladı ile alakalı sorun yaşayan biri olarak ilçemize kazandırılan bu sağlık kompleksinin eksiklerinin giderilerek daha işlevsel hale getirilmesi.

Derdi veren mevlam dermanı da vermiş derler. Derman olacaklardan ricam biraz daha hassasiyet.

Rabbim oğlum Ali Kocabay'a ve tüm hastalara şifa versin. 



Son Güncelleme: 04.11.2018 14:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37