Hastaneye alkollü geldi rastgele ateş etti

Olay Fatih Devlet Hastanesi'nde meydana geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2016 Pazar 23:04
Hastaneye alkollü geldi rastgele ateş etti
Gebze Fatih Devlet Hastanesi acil servisinde, hasta yakınlarına ateş eden E.K'nin silahından çıkan kurşunlardan birisi hastane görevlisi Handan Sağlam'ın bacağına isabet etti.

Alkollü olan 27 yaşında ki E.K'yı arkadaşları olay yerinden güçlükle uzaklaştırdı

Önceki gece, 03:00 sıralarında Gebze Fatih Devlet Hastenesi, acil servisine alkollü olarak giden 27 yaşında ki E.K, hastanede agrasif davranışlar sergileyip, küfürler edince hasta yakınları tarafından tartaklanarak, dışarı çıkarıldı. Aracından silahını alarak dönen E.K, acil serviste terör estirdi. Olay yerinden kaçan E.K'yi bulmak için emniyet güçleri çalışma başlattı

SİLAH TUTUKLULUK YAPTI

Olay saat 03.00 sıralarında, Fatih Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, parmağındaki yara nedeniyle hastanenin acil servisine gelen alkollü E.K., küfürler etmeye başladı. Duruma sinirlenen hasta yakınları E.K.'yı tartaklayarak dışarıya çıkardı.

E.K. bir süre sonra hastaneye gelen 2 arkadaşı tarafından götürülmek istendi. Bu sırada üzerinde bulunan tabancasını çıkartan E.K. hasta yakınlarına, "Beni döversiniz ha" diye bağırarak ateş açtı. Hastanenin güvenlik görevlisi Handan Sağlam (38) kurşunun bacağına isabet etmesi sonucu yaralanırken, E.K.'nın yeniden tetiğe bastığı silah ateş almadı. E.K. arkadaşları tarafından otomobile bindirilerek olay yerinden kaçırıldı. Yaralanan Handan Sağlam aynı hastanede tedavi altına alındı.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Parmağında ki yara için hastaneye geldiği belirtilen ve alkollü olduğu söylenen E. K, iki arkadaşının yardımı ile olayın ardından hastaneden uzaklaştı. 34 RTC 13 plakalı özel bir araçla kaçtığı tespit edilen E.K'nin içinde bulunduğu araç, bir süre sonra Gebze'de bir sokak arasında terk edilmiş olarak bulundu.

Ayağından yaralanan Handan Sağlam'ın hastanenin özel güvenlik görevlisi olduğu belirtilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçlerinin, kamera kayıtlarını incelediği ve zanlıyı yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi. 



Son Güncelleme: 15.05.2016 23:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37