Hyatt House Gebze, bölgenin 1 numaralı tercihi oldu

Hyatt House Gebze, bölgenin 1 numaralı tercihi oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ekim 2018 Cuma 11:41
Hyatt House Gebze, bölgenin 1 numaralı tercihi oldu

 

Hyatt Hotels'in Türkiye’deki ev konseptli ilk oteli olan Hyatt House Gebze, tedavi amacıyla İstanbul, Gebze ve İzmit civarına gelen yerli ve yabancı misafirlerine ev rahatlığında hizmet sunuyor.   

Uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yanı sıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyen özel şirket çalışanları, özel üniversite öğrencileri ve otel bölgesine yakın hastanelerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının bir numaralı tercihi Hyatt House Gebze oldu. 

Son yıllarda hızla gelişen sağlık turizmi kapsamında hasta ve hasta yakınlarına dört dörtlük hizmet veren, konfor ve rahatlık sunan Hyatt House Gebze’de otel odasından çıkmadan market alışverişi yapmak da mümkün.  

Hyatt House Gebze, dileyen misafirlerinin odalarında yemek yapmalarına fırsat verirken dileyen misafirleri için de kahvaltıdan akşam yemeğine kadar zengin bir içerikle alternatifli menüler sunuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı ve her gün değişen ve isteğe göre oluşturulan omlet menüsü, kapalı havuzu, saunası, 24 saat açık oyun odası ve fitness salonunun yanı sıra misafirlerin kullanımına uygun çamaşır odası da bulunuyor.  

HYATT HOTELS CORPORATİON HAKKINDA

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. 45 ülkede, binden fazla Hyatt personeli, hergün otantik misafirperlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır. Şirket, Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz™, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt Summerfield Suites™markaları altında 380’den fazla otel ve tatil beldesini işletmekte, isim hakkı işletmeciliği yapmakta veya yönetmektedir. 

5 kıtada yatırımlar devam etmektedir. Ayrıca, Hyatt Hotel Corporation bağlı ortaklığı, Hyatt Vacation Ownership, Inc., Hyatt Vacation Club® ve Hyatt Residence Club® markaları altında devre mülk sahipliği ve işletmeciliği yapmaktadır. 01 Eylül 2014 tarihi itibarıyla şirket portfolyosunda toplam 534 otel bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için www.hyatt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 




Son Güncelleme: 26.10.2018 11:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37