Medical Park Gebze Hastanesi, uzman hekimlerle yemekte buluştu

Medical Park Gebze Hastanesi, uzman hekimlerle yemekte buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2017 Salı 11:48
 Medical Park Gebze Hastanesi, uzman hekimlerle yemekte buluştu


TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını alan 15 hekim ile Toplum Sağlığı Merkezi Medical Park Gebze Hastanesi ev sahipliğinde Tuzla’da bir restaurantta akşam yemeğinde buluştu.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şakir Saldırıcı,  Medical Park Gebze Hastanesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Abdülbaki Taşdemir, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Erol Turan ve TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını kazanan 15 hekim ile Tuzla’da kutlama yemeğinde buluştu. 

Gebze bölgesinde Aile Sağlığı Merkezleri ve Toplum Sağlığı Merkezleri’nde hizmet veren birbirinden başarılı 15 hekimin uzmanlıklarını kazandıkları bu önemli dönemde kendileri ile bu sevinci paylaşan meslektaşlarına teşekkürlerini ilettiler. 

Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Dr. Şakir Saldırıcı yemekte kısa bir konuşma yaparak, uzmanlıklarını kazanan hekimleri kutladılar ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Sıcak ve keyifli geçen akşam yemeğinde hekimler teşekkürlerini sunarak yemekten ayrıldılar.

 
Son Güncelleme: 24.01.2017 11:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37