Başkan Toltar'dan 28 Şubat mesajı

Başkan Toltar'dan 28 Şubat mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Şubat 2018 Çarşamba 19:08
Başkan Toltar'dan 28 Şubat mesajı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 28 Şubat’ın 21. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toltar mesajında şunları söyledi:

27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 askeri müdahaleleri ile 28 Şubat 1997’de yapılan post modern darbeler ülkemizde çok büyük tahribatlar oluşturmuştur. Acıdır ki, 15 Temmuz gecesi devletimizin içinde yuvalanmış bir kesim hainler, masum kolluk kuvvetlerinin ve milletin kanını akıtarak halkın iradesine yeniden kast etmişlerdir. 28 Şubat, merhum Necmettin Erbakan’ın Başbakan olduğu 1997 yılının 28 Şubat günü toplanan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonucunda açıklanan kararla başlayan, sözde irticaya yönelik ordu ve bürokrasi merkezli bir süreçti.

2019'DA DEMOKRASİMİZ TAÇLANACAK

Yaşanan zorlu dönemlerden Cumhurbaşkanımız, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çıkıldı. Siyasi partilerin kapatıldığı, demokrasinin rafa kaldırıldığı, milletimizin en temel haklarından mahrum edildiği bir dönemde milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte iradesine yeniden sahip çıkmıştır.

AZİZ MİLETİMİZ HER ZAMAN DERS VERDİ

28 Şubat sürecinde gazetelere, 'Beceremediniz artık bırakın' manşetleri attıran, başörtüsüne 'füruat' diyerek küçümseyen Pensilvanya'daki terör çetesinin elebaşı, alçak yüzünü 15 Temmuz'da bir kez daha gösterdi. Aziz milletimiz, o gece vatan evlatlarına kurşun yağdıran FETÖ'cülere bir daha unutamayacakları bir ders verdi.

Millet iradesine tanklarla, savaş uçaklarıyla pranga vurabileceklerini sananların karanlık planları bir gecede yerle yeksan oldu. 28 Şubat sürecinde 'Muhtar bile olamaz' denilen, okuduğu şiir nedeniyle hapse mahkum edilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve dirayeti, aziz milletimizin cesareti, bu topraklarda ameliyata kalkışanlara en anlamlı cevap olarak tarihe geçti.

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Ancak milletimiz AK Parti ile iradesine sahip çıkarak Kutlu yürüyüşüne emin adımlarla devam ediyor. Bundan sonrada edecektir. Bu vesile ile ülkemizde yaşanan hain darbe girişimlerinde yaşamını yitiren tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha bu aziz millete 28 Şubat’ın karanlık günlerinin bir benzerini göstermesin. 


Son Güncelleme: 28.02.2018 19:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37