Büyükakın: Ben aranızdan biriyim

Büyükakın: Ben aranızdan biriyim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Kasım 2018 Perşembe 16:03
 Büyükakın: Ben aranızdan biriyim

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Bilecik Valisi Doç.Dr. Tahir Büyükakın bugün Gebze AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'na gelerek Gebze Belediye Başkan Aday adaylarıyla tanıştı. Tanışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve partililer'de katıldı.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda yapılan tanışma toplantısında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İrfan Ayar, seçimin sandıklarda kazanılacağını belirterek, teşkilat olarak yarın seçim olacak gibi hazırlandıklarını söyledi ve bütün adaylara başarılar diledi.

Daha sonra söz alan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Kocaeli'de 13-0 yapacaklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ise Gebze'yi çok dinamik bulduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyada ezilenlerin gür sesi olduğunu söyleyerek başlayan Büyükakın sözlerini şöyle sürdürdü:

Elimizi vicdanımıza koyalım soralım. Ezilenlerin gür sesi var mı dünyada? Davos'daki toplantıyı hatırlıyorsunuz ne dedi orda? 'Bir dakika siz Filistinli çocukları öldürüyorsunuz, katilsiniz'. Bunu diyebilen var mı? Allah için yok. Sessiz dünyanın gür sesi değil mi? Dünya 5 den büyüktür diye haykırıp durmuyor mu? Bize ne düşer? Böyle bir liderin arkasından yürümek düşer. Sapasağlam arkasında durmak düşer. Hangi makamda oturduğumuzun, hangi koltukta oturduğumuzun zerre kadar önemi yoktur. 

Üniversiteyde hocaydım. Ben Kocaeli'de doğdum, büyüdüm. Derince doğumluyum, aslen nüfusumuz Karamürsel'de ama Derince'de doğdum büyüdüm. İzmit'de okullar okudum sonra İstanbul'a gittim. Üniversiteye hoca olarak döndüm. Ben elli yaşındayım şehirden sadece beş sene uzaklaştım. 

SİZLERE AİT BİR İNSANIM

Ben buraya ait bir insanım. Sizlere ait bir insanım. Devlet memurluğu yaptık ama Genel Sekreter Yardımcılığı, Genel Sekreterlik standart bir memur görevi değil. Bir tarafında siyasi boyutu da olan bir görev. Teşkilatlarla sürekli iç içe olmak gerekiyor. 

BU KENTİN ÇOCUĞUYUM

İl başkanımız da söyledi ben aranızdan biriyim. Bu kentin çocuğuyum. Bu kentin İzmit merkezden ibaret olmadığını da bilen biriyim. Gebze'yi de bilirim. Memurken sokakta çok görmemiş olabilirsiniz ama ben Gebze'nin meselelerini biliyorum. Mesela Gebze'nin Metro projesini Darıca'dan başlayıp, GOSB'a kadar giden, uzun vadede Mollafenari'ye kadar çıkacak Yüksek Hızlı Tren hattıyla Mollafenari'de buluşacak o projeler hepsi bitmiş ihale safhasındaydı. Bizden sonraki arkadaşlar da devam ettiler. Yani Gebze'nin meselelerini biliyorum. Bu bölgenin meselelerinin de farkındayım. 

BEN DE HER PERŞEMBE GEBZE'DE OLACAĞIM

İbrahim başkanım çok güzel bir uygulama başlatmıştı. Her Perşembe günü Gebze'ye gelirdi. Allah sağlık verirse biz de her Perşembe Gebze'de olacağım. 

Biz halis niyetle sonuna kadar çalışacağız ve 13-0 kazanacağız. Tekrar 13-0 kazanacağız ama oyumuzu daha da yukarılara artıracağız ve sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz. O da ezilenlerin gür sesi olmaya devam edecek. 

Bu duygularla hepinizi sevgi ve saygılarla selamlıyor, hepinize çok teşekkür ediyorum. 
Son Güncelleme: 29.11.2018 16:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37