Çakır, Artvinlilerle bir araya geldi

Çakır, Artvinlilerle bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2018 Salı 14:08
 Çakır, Artvinlilerle bir araya geldi


AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Artvinlilerle bir araya geldi.

GEÇMİŞE OLAN ÖZLEMİMİZİ GİDERİYORUZ 

İnterteks Fuar alanında düzenlenen Artvin Tanıtım Günlerine katılarak hem ziyaretçilerle hem de her bir standı tek tek ziyaret ederek katılımcılarla sohbet eden Kocaeli Milletvekili Sami Çakır "Öncelikli olarak bu tarz etkinlikleri organize eden birimlere teşekkür ediyorum. Hemşerilerin bir araya gelmesini sağlayan gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor. Geçtiğimiz aylarda Erzurum, Trabzon Tanıtım Günlerinde de gözlemlediğim insanlarımız geçmişe dair özlem duyuyor. Geçmişte yaşadığı çocukluk günlerini hatırlıyor" dedi.

ÇOCUKLUĞUMA DÖNDÜM

Tanıtım günlerini düzenleyenlere teşekkürlerini ileten Milletvekili Sami Çakır, "Alanı gezerken gördüğüm birçok ürün adeta beni çocukluğuma götürdü. 
Çak Çak, Serender, Taş Değirmen bize çocukluğumuzun anılarını hatırlattı. Geçmiş ile günümüz arasında kültür aktarımına götüren bu ve benzeri organizasyonların devam ettirilerek Anadoludan büyükşehirlere göç eden ve atalarının yaşantısından bi haber olan yeni kuşaklara güzel bir aktarım oluyor" diyerek sözlerini tamamladı. 


Son Güncelleme: 13.03.2018 14:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37