Çakır: Güzel olacak

Çakır: Güzel olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2019 Pazartesi 12:35
  Çakır: Güzel olacak

 


Bağımsız Gebze
Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Pusula Kafe'de bölge basınıyla bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Çakır, "Gittiğimiz her yerde halkımızn gösterdiği teveccühü görerek seçimi kazanacağıma inanıyorum. Her şey güzel olacak" dedi.

18 Ocak tarihinde resmi başvurumu yaptım, 20 Ocak'ta miting ve ekip hazırlıkları tamamlandıktan sonra saha çalışmalarımıza başladık. Her şey gayet güzel gidiyor. Mahallelere girmeye başladık. Tepkiler çok iyi. Ekiplerimizle birlikte verimli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 14 tane seçim bürosu açtık. Dün biri Gölcüönü, diğeri de Beylikbağı'nda 2 tane seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yaptık. Hepsi faaliyette, hepsinde ekiplerimiz mevcut. Gidebildiğim kadar bütün mahallelere gideceğim. Girebileceğim kadar ev, esnaf ziyaretleri ağırlıklı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

HERKESE EŞİT HİZMET

Projelerimiz hepiniz biliyorsunuz. Şeffaf, üretken ve eşitlikçi belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğimi, kazandıktan sonra da yine aynı şekilde herkese eşit hizmetler götürecek şekilde çalışacağımı söylemek istiyorum. 

BÜTÇEYİ DEVLET VERİYOR

Bana bağımsız aday kazansa bile ne yapabilir diye soruyorlar. Sonuçta hangi partiden kazanırsan kazan, ister bağımsız ister partili bütçeyi devlet veriyor. Yine o bütçe belediyeye verilecek ve kuruşuna dokunulmadan vatandaşa hizmet olarak geri dönecek. 

BAYANLAR HER İŞİ LAYIKIYLA YAPABİLİR

Bayandan belediye başkanı olur mu diye soranlar oluyor. 21. yüzyıldayız maalesef bu tür sorular geliyor. Hala bayan yönetici istemeyen kafalar var. Onların bugüne kadar hangi partiye oy verdiklerini bilmiyorum ama her partide bayanlara yer veriliyor. Gerek bakanlık olarak, gerek belediye başkanlığı olarak. Bayan her işi layıkıyla yapabilir. 

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KALACAĞIM

Bağımsız aday olarak çıktığım daha iyi oldu. Kendi kararlarımı kendim alıyorum, projelerimi kendim hazırlıyorum. Stres yapmıyorm, daha rahatım. 20'ye yakın bağımsız meclis üyesi adayımız var. Diğer meclis üyeleriyle de uyumlu bir şekilde çalışacağıma inanıyorum. 
Seçimleri kazandığım takdirde hiç bir partiye geçmeyeceğim. Herkesten bağımsız aday olarak oy aldığım için ilk 5 sene bağımsız belediye başkanı olarak kalacağım. 

GÜZEL OLACAK

Gebze'de ilk açıklanan ilk aday olduğum için ilk günden beri sahalardayım ve çok iyi çalışmalar çok iyi gidiyor. Her şey güzel olacak. 

ÇOK DEDİKODU YAPIYORLAR

Yalnız bir yandan da dedikodularla uğraşıyoruz. Adaylıktan çekilecek diye dedikodular yayıyorlar. Sürekli birisi bir şey çıkarıyor. Atıyor ortaya onu yaymaya çalışıyor. Aslı astarı olmayan şeyler. Bu da onlardan birisi. Bunun bilinçli yapıldığını da biliyorum. Akılları sıra yıpratma politikası yapıyorlar ama ben böyle şeylere aldırış edecek birisi değilim boşuna uğraşıyorlar. Üstelik bana destek olan kişilere mesaj atma cüretini bile gösteriyorlar. Ne yapmaya çalışıyorlar, Ali kıran baş kesen mi kesildiler başımıza? Terbiyesizlikten başka hiç bir şey deği bunlar. 
Son Güncelleme: 19.02.2019 00:48
Anahtar Kelimeler:
Çakır: Güzel Olacak
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37