CHP’li vekillerden helva tepkisi

CHP’li vekillerden helva tepkisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ocak 2017 Çarşamba 20:52
 CHP’li vekillerden helva tepkisi



CHP Kocaeli Milletvekilleri Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan'ın ortak basın bildirisi yaptılar.

CHP’li vekiller yaptıkları açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin TBMM’de görev yapan 550 milletvekilinin makamlarına, üzerinde Büyükşehir Belediyesi logolu paket içerisinde saray helvası ve Kocaeli Turizm Rehberi göndermelerine tepki göstererek, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AKP İl başkanlığı değildir" dediler. 

Üç vekilin ortak açıklaması şöyle:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu sabah itibariyle TBMM’de görev yapan 550 milletvekilinin makamlarına, üzerinde Büyükşehir Belediyesi logolu paket içerisinde saray helvası ve Kocaeli Turizm Rehberi göndermiştir. 

İlk bakışta masum olarak görünen ve ortak paydası Kocaeli’nin turizmini tanıtmak olan bu hediyenin asıl amacı, kutu içerisinden seçim bölgesi Kocaeli olan 7 AKP’li milletvekilinin kartvizitinin çıkmasıyla anlaşılmıştır. 

Sırtını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne dayayarak milletin parası ile reklamını yapan Kocaeli’nin 7 AKP’li milletvekili, halkın parasıyla hazırlatılan paketi hangi cesaretle bizlere göndermiştir, anlayabilmek mümkün değildir. Bu aymazlığı da ancak kendi partilerine mensup milletvekillerinin kaldırabilmesi mümkündür. 

Her konuşmasında millet edebiyatı yapanlar, milletin parası ile kendi reklamlarını yapmak için kullanmaktan da geri durmuyor. Üstelik gönderilen turizm rehberi içerik yönünden de oldukça yetersizdir.

İşte, bizim mücadelemiz halkın bin bir emek ve çileyle kazandığı parasını hiç edenlerle, emeğin, alın terinin değerini bilmeyenlerledir. Biz burada olduğumuz sürece de mücadelemiz devam edecektir. 



Son Güncelleme: 18.01.2017 20:53
Anahtar Kelimeler:
Türkiye İş Bankası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37