Çiftçi: Halkımızla bütünleşeceğiz

Çiftçi: Halkımızla bütünleşeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2019 Perşembe 21:14
 Çiftçi: Halkımızla bütünleşeceğiz

Cumhur
İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova halkı ile bütünleşen bir belediyecilik hizmeti vereceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, meclis üyeleri adayları ve partililerle Çayırova’da faaliyet gösteren berberler ve kuaförler ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, "Sizlerle zaman zaman bir araya geleceğiz. Yapacağımız çalışmalarda sizlere danışacağız. Fikirlerinizi alacağız, kentin yönetiminde herkesin söz sahibi olmasını istiyoruz" dedi.

MAHALLE MECLİSLERİ KURACAĞIZ

Çayırova halkının belediye yönetiminde söz sahibi olması için dokuz mahallede danışma meclisi kuracaklarını belirten Çiftçi, "Çayırova halkının istemediği hiçbir işi yapmayacağız. Dolu dolu geçireceğimiz beş yıl boyunca vatandaşlarımızla birlikte yol yürüyeceğiz" dedi. 

Çayırova’nın en büyük zenginliği olan farklı kültür ve renklerin kültürlerini yaşaması, gelecek nesillere aktarması için Çayırova’ya Kültür evi yapacaklarını söyleyen Çiftçi, kapalı pazar alanı ihtiyacını da gidereceklerini belirtti.
Son Güncelleme: 15.03.2019 22:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37